WALL OF FAME

WALL OF FAME
Wall of Fame - RiaNa Beauty

Wednesday, 10 April 2013

Sepintas Lalu Mengenai Produk-Produk Riana Beauty

Anda tidak perlu bimbang berkenaan harga produk-produk yang saya tawarkan.Ianya amat berpatutan dan juga di antara harga yang paling rendah dalam kategori jualan produk kecantikan wanita atas talian (online).

Ianya mampu dibeli oleh sesiapa sahaja termasuklah golongan wanita yang bekerja, golongan suri rumah tangga bahkan juga golongan pelajar.

Anda boleh saja memilih untuk membeli produk yang dijual berasingan (single product), produk yang berkombinasi (combination product) atau pun produk yang didatangkan dengan set ( package/set product).

Contohnya :

1.Belian untuk mana-mana satu produk yang ditawarkan seperti 1,2 atau 3 ketul sabun susu beras, atau 1 krim muka untuk malam/siang berasaskan kolagen rumpai laut atau mana-mana produk secara belian berasingan mengikut bilangan berapa unit dikehendaki.

2.Belian bercampur (kombinasi) di antara gabungan pelbagai jenis produk, seperti 1 ketul sabun susu beras, 1 krim muka dan juga 1 pek kolagen rumpai laut.

3.Belian mengikut set/ pakej yang telah ditetapkan.

* Untuk makluman, harga produk-produk yang ditawarkan tidak termasuk belanja pos penghantaran.Kos penghantaran perlu ditanggung oleh pembeli.