WALL OF FAME

WALL OF FAME
Wall of Fame - RiaNa Beauty

Sunday, 10 November 2013

Felinna InchlossFelinna Inchloss
Felinna Inch Los Lotion adalah satu produk yang mampu membuang lemak-lemak berlebihan yang ada dalam badan dan dalam masa yang sama mampu memperlihatkan badan yang SLIM ke atas pengamal produk ini.
Dalam masa 3 hari anda sudah boleh melihat kesannya. Memang sangat SUPERB.
Secara asasnya ianya adalah losyen yang disapukan pada bahagian badan yang ingin dibuang lemaknya. Contoh pada bahagian perut maka anda sapu bahagian perut. Jika bahagian peha yang ingin dikuruskan maka anda sapu bahagian peha.

Losyen ini sangat harum baunya. Tiada siapa yang tahu anda sebenarnya sedang menggunakan produk pelangsingan badan dan sedang membuang lemak-lemak badan anda.
Anda tidak perlu pun memperuntukkan masa yang khusus bagi membuang lemak badan yang berlebihan itu… hanya gunakan masa seharian anda sahaja.
Waktu pagi sedang anda bersiap-siap untuk ke tempat kerja anda sapu losyen ini dan terus ke tempat kerja anda. Ditempat kerja losyen ini akan bertindak membakar lemak berlebihan.
Anda pulang dari kerja lakukan kehidupan seperti biasa dan sebelum tidur anda sapu lagi losyen ini dan losyen ini akan bertindak sekali lagi sewaktu anda sedang tidur.
Nah… sememangnya ia tidak akan mengganggu aktiviti harian anda dan yang BAGUSnya tiada siapa tahu pun.
Tahu-tahu dalam tempoh sebulan dalam tak sedar rakan-rakan anda akan pelik melihat bagaimana anda boleh menghilangkan berat badan anda dan kelihatan SLIM.Harga
Sem : 1 pc : RM65.00 / SS : RM70.00
(Bayaran termasuk kos Pos Laju)
Singkatan digunakan 
Sem = Semenanjung
SS = Sabah & Sarawak

Untuk pembelian dan pesanan sila SMS :
Pn Riana : 012 534 5166