WALL OF FAME

WALL OF FAME
Wall of Fame - RiaNa Beauty

Sunday, 24 November 2013

Cathy Doll CC Cream Speed White

Cathy Doll CC Cream Speed White 
Cathy Doll Speed White CC Cream mengucapkan selamat tinggal kepada Krim BB kerana Krim CC dapat menyembunyikan kedut, liang terbuka & akan membuatkan kulit berseri sepanjang hari...
Krim CC juga merupakan evolusi terkini yg dapat membuatkan kulit kelihatan cantik berseri sepanjang hari & dapat menghilangkan kulit kusam....
Ianya sangat mudah digunakan & dapat menutupi kesan cela /warna tak sekata.... Jurusolek di Korea menggunakan CC Cream ini kerana ia mengandungi collagen & juga dapat menghalang dari kulit kelihatan berminyak....
Ia juga mengandungi SPF 50+ PA iaitu menghalang dr sinaran matahari...
Dengan Multivitamin, tambahan Arbutin dan Antioxcidant mengurangkan kedutan. Kulit licin dan berseri & menyembunyikan kemerahan dan penyebaran gelap pada permukaan kulit...
Kulit licin serta-merta tanpa perlu menunggu, dan SPF 50 + PA + + + dan ia mengawal kulit dari berminyak lebih daripada 12 jam , Kulit lembut dan licin. 
Isi kandungan:50gram
 
Harga 
Sem : 1 pc : RM45.00 / SS : RM50.00
(Bayaran termasuk kos Pos Laju)
Singkatan digunakan 
Sem = Semenanjung
SS = Sabah & Sarawak
Untuk pembelian dan pesanan sila SMS :
Pn Riana : 012 534 5166

Sauna Pant

Sauna Pan

Fungsi sauna pants untuk shapekan sekitar perut,peha dan punggung sahaja.
FUNGSI SAUNA PANT
Sauna pant ( seluar sauna) ini amat berkesan jika ia digunakan untuk mengempiskan perut & mengecilkan paha. Selain daripada itu ia juga memberi kebaikan dari segi kecantikan dan kesihatan.
Lepas Bersalin
Mengecutkan perut, rahim, paha,menyembuhkan luka-luka dalaman, serta menjadikan ibu lebih bertenaga dan cergas.
Pelangsingan Badan
Membakar lemak (sehingga 600 kalori),mencairkan selulit dari luar sama seperti berjogging sejauh 5kmberkesan untuk menguruskan badan.Tungku moden (elektronik)
Kesihatan
Mengurangkan kesakitan anggota badan,sakit urat, sendi, sengal-sengal tulang,menghilangkan tekanan dan perehatan otot.meningkatkan sistem kardiovaskular dan sistem imunisasi badan.menghilangkan toksik dalam badan seperti aluminium, cadmium, lead dan mercury.meningkatkan tahap metabolisme, melancarkan pengaliran darah,memecahkan lemak yang berlebihan, mengurangkan penyakit jantung, strok dan darah tinggi serta anti-penuaan.
CARA-CARA MENGGUNAKAN SAUNA PANTS
Untuk menggunakan sauna pant ini, dinasihatkan untuk memakai seluar cotton pada sebelah dalam terlebih dahulu.
Jangan pakai sauna pants ini tanpa sebarang lapik. Seluar cotton akan berfungsi untuk menyerap peluh yang akan keluar apabila memakai sauna pant tersebut.
Pakai SAUNA PANTS dalam keadaan yang selesa (baring atau berdiri). Jangan duduk atau meniarap kerana ini akan mendatangkan masalah kepada alat sauna.
Jangan gunakan losyen atau seumpamanya ketika menggunakan SAUNA PANTSkerana pori-pori akan terbuka luas dan boleh menyebabkan reaksi pada kulit. (allergi/gatal2)
Digalakkan minum minuman panas spt air suam. Elakkan minum minuman sejuk. Jangan gunakan SAUNA PANTS sekurang-kurangnya 2 jam selepas makan. Untuk mendapatkan kesan terbaik, pakai SAUNA PANTS untuk 50 minit pada satu masa.

SAIZ :
SEBENARNYA SELUAR SAUNA INI DICIPTAKAN SESUAI DENGAN SEMUA SAIZ
( IA BERPELEKAT –RUJUK GAMBAR )
BOLEH DIPAKAI DARI MEREKA YG BERSAIZ S HINGGA LAH XXXL ( 150 KG KEATAS ) LELAKI DAN PEREMPUAN LEH PAKAI
.
NOTA :
ANDA HARUS PAKAI KETIKA BERBARING ATAU BERDIRI,KEMUDIAN MASUKAN KE PLUG DAN TEKAN BUTANG MODE,IA AUTOMATIK AKAN PANAS MENGIKUT SUHU YG BERSESUAIAN ,KEMUDIAN AKAN BERHENTI SENDIRI APABILA SUHU SESUAI DENGAN TUBUH BADAN,ANDA BOLEH CABUT PLUG SELEPAS RASA PANAS DAN TERUSKAN BERSAUNA SELAMA 1 JAM SETIAP HARI! LEBIH LAGI BAGUS
Harga 
Sem : 1 pc : RM85.00 / SS : RM92.00
(Bayaran termasuk kos Pos Laju)
Singkatan digunakan 
Sem = Semenanjung
SS = Sabah & Sarawak
Untuk pembelian dan pesanan sila SMS :
Pn Riana : 012 534 5166