WALL OF FAME

WALL OF FAME
Wall of Fame - RiaNa Beauty

Thursday, 14 August 2014

Mistine Bodi Mate Cream

Mistine Bodi Mate Cream


~Sesuai untuk mereka yang mengalami masalah lutut dan siku yang hitam. Keadaan siku dan lutut hitam disebabkan kulit mati akibat pergerakan yang kerap pada sendi-sendi lutut dan siku yang semakin lama sukar ditanggalkan dan dihilangkan.
~ Dengan Bodi Mate hanya sapu pada sekitar kawasan tersebut dan boleh juga di celah-celah paha. Hasilnya kulit akan kelihatan sekata semula dan hitam-hitam tersebut akan menghilang. Kulit akan terasa lembut dan keyakinan pada diri akan meningkat.
Berat bersih. 30 g
~ Gunakan setiap hari akan membantu dalam memutih dan melembutkan siku anda, lutut dan kawasan ketiak. 
Arahan: 
~ Selepas mandi, sapukan  krim pada kawasan yang terjejas (siku, lutut , ketiak dan bikini) setiap pagi dan malam. 
Ingredients:
 Water, Ethylhexyl stearate, Niacinamide, Propylene glycol, Glyceryl stearate, Glycerin, Glyceryl stearate SE, Stearyl alcohol, Cetearyl Alcohol, Isopropyl palmitate, Cetyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ceteareth-20, Salicylic Acid, PEG-100 stearate, PEG-75 stearate, Ethylparaben, Methylparaben, Fragrance, Lactic Acid, Acrylateds/C10-30 Alkyl acrylate crosspolymer, Steareth-20, Ceteth-20, Sodium Hydroxide, Prunus armeniaca ( Apricot ) Kernel Oil, Xanthan Guru, Butyrospermum Parkii ( Shea Butter), Diethylhexyl syringylidenemalonate, Disodium EDTA, Simmondsia Chinensis ( jojoba) Seed Oil, Malic Acid, Algae extract, Caprylic/capric Triglyceride, Rumex, Occidentailis extract Phyllanthus emblica (Amla) fruit extract, Ascorbic Acid, Tamrindus indica ( tamarind) extract, Citric acid 
Harga 
Sem : 1 Pc: RM30.00 / SS : RM35.00
(Bayaran termasuk kos Pos Laju)
Singkatan digunakan 
Sem = Semenanjung
SS = Sabah & Sarawak
Untuk pembelian dan pesanan sila SMS :
Pn Riana : 012 534 5166