WALL OF FAME

WALL OF FAME
Wall of Fame - RiaNa Beauty

Saturday, 16 August 2014

Ovispa

Ovispa


Hanya rendam kaki boleh kurus!!!!

 Kelebihan OviSpa Slimming & Whitening
~Menguruskan badan dengan membakar lemak badan yang berlebihan dan menyediakan penghidratan untuk kulit serta mengawal peredaran darah.

~Membantu dalam meningkat metabolisme serta berkesan
~Membuang toksin daripada badan untuk menjadikan menjadikan kulit lebih putih, lembut dan berseri.
~Mengurangkan lemak tepu
~ Mengecilkan bahagian pinggang
~ Mengempiskan bahagian perut
~ Melangsingkan bahagian tangan dan kaki
~Seterusnya mengembalikan bentuk badan yang sempurna.

Kini anda boleh memakai apa sahaja dan bergaya dengan citarasa fesyen yang anda suka!dihasilkan untuk memudahkan proses tersebut dengan cara yang senang ,selamat dan selesa dengan kaedah yang lebih baik dan sihat daripada liposuction atau lain-lain pembedahan kosmetik.kaya dengan protein Deep Sea Fish dan ekstrak Centella asiatica yang berfungsi untuk memulihkan serat elastin dan tisu kolagen dalam tubuh untuk hasil pemutihan kulit yang lebih lama.

1 kotak OviSpa mengandungi:
>10 sachet OviSpa Foot Mix ( Dalam Footmix ini ada serbuk Ovispa + crystal bulat.)
>1 tiub Slimming Cream (100ml tiub OviSpa Slimming Cream.Krim ni bukan untuk disapu,tapi untuk campur ke dalam air suam suhu 45celcius untuk rendam kaki )

Ingin tahu lebih tentang apa ni OVISPA -RENDAM KAKI,KURUS BADAN ? Inilah soalan yang biasanya pelanggan kami yang ingin tahu ye

1)Rendam kaki, kurus seluruh badan? betul ke?
~Ovispa membantu dalam meningkat metabolisme tubuh badan seseorang serta berkesan membuang toksin dan membakar lemak yang berlebihan. Dengan peningkatan metabolisme,peredaran darah akan menjadi lebih lancar seterusnya mengurangkan lemak tepu, mengecilkan bahagian pinggang, mengempiskan bahagian perut, melangsingkan bahagian tangan dan kaki, seterusnya mengembalikan bentuk badan yang sempurna.
~Melalui tindakan sel meridian bahan aktif semulajadi seperti asid L- askorbik , Vitamin C , ekstrak Licorice, ekstrak Mulberry, Arbutin dan tumbuhan asas yang lain sebagai bertindak sebagai agen pemutihan kulit untuk memusnahkan dan menghalang pengeluaran melanin kulit untuk kulit yang lebih cerah dan bersinar.Protein Deep Sea Fish dan ekstrak Centella asiatica yang berfungsi untuk memulihkan serat elastin dan tisu kolagen dalam tubuh untuk hasil pemutihan kulit yang lebih lama.

2)Cara penggunaan ovispa ?
~ Masukkan satu pek 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' foot Mix, dan 5g ( satu sudu teh ) Krim 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' ke dalam besen.
~ Masukkan air panas bersuhu sekurang-kurangnya 45 ? C. Air panas diperlukan untuk kesan yang lebih baik. Anda akan melihat pembentukan kristal-kristal kecil yang bulat semasa proses tersebut.
~ Letakkan kedua-dua kaki ke dalam besen di atas Kristal-kristal bulat tersebut. Satu gelombang haba boleh dirasai dari tapak kaki merebak ke seluruh badan.
~ Selepas 30 minit, lap kedua-dua kaki anda menggunakan tuala kering dan sapukan krim pelembab harian anda.
Nota: Berpeluh sedikit adalah biasa semasa proses tersebut. Jangan tambah air lebih panas jika ia sejuk sebelum waktu proses tamat untuk keberkesanan yang lebih baik.

3)Berapa hari pengguaan yang di sarankan?
~Satu hari satu sachet untuk 30 hari tempoh percubaan!, namun begitu kesan penurunan berat bedan boleh dilihat selepas 10 hari penggunaan ovispa.

4)Bau Ovispa macam mana?
~Ovispa berbau seperti herba kerana rumusan semulajadi herba-herba terpilih untuk tindak balas metabolisme yang hebat!
5)Perbezaan Ovispa dengan produk kurus yang lain?
~Ovispa berbeza dengan produk yang lain dengan merangsangkan tindak balas metabolisme badan. ~Ovispa mampu merangsang dan meningkatkan metabolisma tubuh badan seseorang dengan rangsangan refleksology melalui kaki sehingga ke seluruh tubuh badan. Peningkatan metabolisme akan menyebabkan peredaran darah semakin lancar dan berkesan membuang toksin dan membakar lemak berlebihan.
6)Selamat ke? ada KKM ke? kulit sensitif boleh guna?
~Ovispa di formulasi dari bahan-bahan semulajadi dan telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no rujukan NOT140603334K /NOT140603333K
~Bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif adalah disarankan mencuba 1 sachet dahulu untuk melihat tindak balas keseluruhan badan, kerana ovispa tidak memberi kesan sampingan. Namun begitu adalah dinasihatkan untuk mereka yang ingin menggunakan ovispa tidak mempunyai sebarang luka atau kudis di bahagian kaki untuk mengelakan sakit berlarutan.

7)Ibu mengandung & menyusukan anak boleh guna ?
~Ovispa tidak digalakan bagi wanita hamil namun boleh digunakan bagi wanita yang sedang menyusukan anak.

8)Masa yang terbaik guna opasnow utk dapatkan hasil yang lebih baik
~Masa terbaik untuk rawatan ovispa adalah pada waktu malam sebelum tidur kerana:

i) badan terasa ringan selepas rawatan ovispa
ii)hilang sakit kepala dan stress( tekanan)
iii)Badan segar dan dapat menikmati tidur yang lena!

9)Adakah berat badan akan bertambah semula selepas berhenti guna ovispa?
~Berat badan tidak akan bertambah selepas berhenti menggunakan ovispa namun Kami menasihati supaya mengamalkan gaya hidup yang sihat serta makan makanan yang seimbang untuk mengekalkan berat badan yang ideal.

10)Adakah perlu bersenaman?
~Walaupun tanpa bersenam juga akan berkesan, tapi kami mencadangkan sis bersenam juga kerana senaman amat penting untuk menjamin kesihatan yang baik dan boleh mengamalkan rawatan ovispa juga.
Harga 
Sem : 1Box: RM65.00 / SS : RM70.00
(Bayaran termasuk kos Pos Laju)
Singkatan digunakan 
Sem = Semenanjung
SS = Sabah & Sarawak
Untuk pembelian dan pesanan sila SMS :
Pn Riana : 012 534 5166

SMS/WeChat/Telegram/Whatsapp : Pn Riana : 018 873 9885

Max Dona Instant Eyeshadow

Max Dona Instant EyeshadowCode:9, 16 & 22
~Mudah diletakkan dan direka secara profesional
~ Tidak memerlukan kemahiran dan solekan.
Dengan Max Dona Instant Eyeshadow anda boleh menghasilkan mata yang menakjubkan dalam masa 10 saat tanpa perlu berus atau span
Langkah 1 : Sapukan
~Penting: Tutup kelopak mata anda, kemudian meningkatkan kening anda untuk memberikan permukaan yang rata untuk kelihatan yang lebih baik .Menggunakan kedua-dua tangan dan memegang aplikator pembayang mata pada asas kelopak mata selama lebih kurang 4 saat.
Langkah 2: Slide
~Kemudian dengan mengenakan tekanan selesa, slaid aplikator di seluruh kelopak mata anda ke arah yang sesuai untuk mencapai kelihatan tajam.
Petunjuk: Untuk mengelakkan garis kasar, menggunakan belakang aplikator untuk campuran atau nada kawasan yang dipohon untuk melihat yang lebih lembut.
Langkah 3: Siap
~Untuk mencapai rupa yang berbeza anda juga boleh memohon aplikator kedua warna yang berbeza ke atas bayang-bayang mata yang sedia ada untuk mencapai gaya yang unik yang baru.
Petua : Mana-mana kesilapan pengguna boleh diperbaiki dengan menggabungkan dengan belakang aplikator
Harga 
Sem : 1Set: RM16.00 / SS : RM20.00
(Bayaran termasuk kos Pos Laju)
Singkatan digunakan 
Sem = Semenanjung
SS = Sabah & Sarawak
Untuk pembelian dan pesanan sila SMS :
Pn Riana : 012 534 5166