WALL OF FAME

WALL OF FAME
Wall of Fame - RiaNa Beauty

Saturday, 29 November 2014

Sure Kencang

Sure Kencang


KEISTIMEWAAN SURE KENCANG BREAST SERUM :

~ 100% persediaan herba, selamat dan terbukti berkesan seawal 1 minggu!
~ Memiliki haruman rose menawan yang pastinya membangkitkan keghairahan pasangan
~Serum pantas serap dan tidak panas atau kebas

~ Mengandungi agen anti kanser yang mencegah kanser payudara
FUNGSI UTAMA SURE KENCANG BREAST SERUM :
~ Mengangkat serta menganjalkan kembali payudara mengendur
~ Memantapkan lagi bentuk payudara menjadikannya padat berisi dan tegang
~ Membantu pembesaran payudara yang leper atau terbantut
~ Menseimbangkan saiz payudara yang tidak sama besar
~ Menjadikan PAYUDARA & PUNGGUNG kelihatan seksi dengan lurah yang ketara
~ Mencerahkan PUTING, mengeluarkan PUTING yang tenggelam & menghilangkan kedutan di sekitar payudara
~ Membuatkan kulit payudara cantik, montok gebu dan cerah
~ Melancarkan peredaran darah sekitar payudara / punggung
~ Sesuai untuk semua wanita belum atau sudah berkahwin termasuk ibu hamil dan menyusui bayi
KANDUNGAN ISTIMEWA SURE KENCANG BREAST SERUM :

~ GLYCERINE - Membantu mengekalkan kelembapan kulit secara semulajadi
~ PUERARIA MIRIFICA - Memulihkan tisu payudara serta meningkatkan rembesan estrogen untuk memontok dan menegangkan payudara / punggung
~ ACACIA SENEGAL GUM - Pribiotik bagi mengelakkan bakteria
~ HYDROLYZED RHIZOBIAN GUM - Agen antipenuaan 
POTASSIUM SORBATE - Menghalang perkembangan mikroorganisma untuk kestabilan
~ VITAMIN A, C & E - Membuatkan kulit payudara tampil muda dan mengiurkan
~ ROSE OIL - Mengngkat tisu yang rosak serta menjaga kulit


Harga
Sem : 1btl: Rm 70 .00 / SS : Rm 75.00
(Bayaran termasuk kos Pos Laju)
Singkatan digunakan 
Sem = Semenanjung
SS = Sabah & Sarawak

Untuk pembelian dan pesanan sila SMS :
Pn Riana : 012 534 5166

SMS/WeChat/Telegram/Whatsapp : 
Pn Riana : 018 873 9885

Klorok Candy

Klorok Candy


Klorok candy is safe to be consume by everyone because we are formulated with 100% nature ingredient. There is no side effect selain putih melepak mcm snow white dan cantik macam angelina jolie ^_^

Selain tu, pregnant mom juga are encourage to consume klorok candy. It is very safe and insyaallah baby keluar nnti mana tahu letopss macam baby chee taa ke kann?! Siapa tak nakkk kan…kan…kan

Setiap peringkat umur boleh putih melepakksss

Firstly, klorok candy consist of 3 great flavour which is apple, strawberry and grape. Kenapa kami pilih flavour ni? Sebab ia adalah satu kombinasi terbaik bagi citarasa orang malaysia yang suka kan kepelbagaian. Sebagai contoh, bagi yang suka manis boleh nyut nyut perisa strawberry, bagi apple pula mungkin masam sedikit dan grape berada in the middle between strawberry dan apple.

Macam makan hari hari lah kan mesti nak tukar tukar. Tapiii, the best part semuanyaa tup tup buat ko putihhh ala ala snowhite k, so consume lah sebaik mungkin and confirm addicted!!
Klorok candy

1- memutihkan kulit
2- menghilangkan jeragat
3- memperbaiki tekstur kulit
4- menghilangkan masalah kulit kusam
5- menghilangkan parut beransur ansur
6- menghilangkan masalh kulit berminyak
7- menghilangkan masalah jerawat

Senang di bawa ke mana mana, dannnnnn boleh nyut nyut makan gula gula pappp esok bangunnn dah putihhh.
KLOROX CANDY
Kunyah/hisap 2 biji sehari sebelum sarapan.

Kandungan KC diluluskan KKM dan HALAL.

- Astaxanthin
- Argan extract
- Acai Berry extract
- Apple Stem Cell
- L-glutathione
- Vitamin A
- Vitamin C
- Vitamin E
- Pearl Powder
- Red Snapper Collagen(500mg)
- Maltose Jelly
- Dextrose Anhydrous
- Lutein

Sebotol KLOROKCANDY ada 3 perasa.
- strawberry
- grape
- apple

Harga
Sem : 1btl: Rm 120 .00 / SS : Rm 125.00
(Bayaran termasuk kos Pos Laju)
Singkatan digunakan 
Sem = Semenanjung
SS = Sabah & Sarawak

Untuk pembelian dan pesanan sila SMS :
Pn Riana : 012 534 5166
SMS/WeChat/Telegram/Whatsapp :
Pn Riana : 018 873 9885