WALL OF FAME

WALL OF FAME
Wall of Fame - RiaNa Beauty

Sunday, 3 May 2015

OliCandy

OliCandy

 
Cerah berseri sepanjang hari


~Tablet Oli Candy berperisa oren, kunyah 1-2 biji sehari..
~Jerawat lari, kulit kusam tiada lagi!
~Mudah nya untuk cerah gebu masakini..

~Amal dan lihat hasil yang bakal anda perolehi!


APA BEZA OLI CANDY DENGAN SUPPLIMENT LAIN?

1. OLI CANDY supplement pertama di Malaysia yg menggunakan inovasi TERKINI pencerahan kulit melalui ekstrak OLIVE LEAF (daun pokok zaitun).


~Kajian membuktikan Olive Leaf mengandungi Polifenol yang sangat tinggi yang membantu pencerahan tona kulit serta menghilangkan tanda penuaan dengan efektif.

~Olive Leaf juga kaya antioksidan, antibakteria, antikanser serta mengandungi pelbagai zat aktif lain yang amat berguna dalam menurunkan kadar gula juga menstabilkan tekanan darah, mempercepatkan pembakaran lemak badan, menyihatkan jantung, mencegah risiko penyakit kronik, saraf dan stroke.
~Olive Leaf juga merangsang penghasilan glutatione dalam badan secara semulajadi, maka kesan pencerahan adalah lebih cepat dan tinggi berbanding dengan pengambilan gluta secara oral.

2. Oli Candy mengandungi BOVINE COLLAGEN yang sangat sesuai diambil oleh mereka yg mempunyai alahan kepada Marine Collagen & Seafood.


~ Ia membantu membaik pulih tekstur kulit, menganjal dan menegangkan kulit.

3. Astaxanthin di dalam Oli Candy memastikan nutrisi hebat untuk badan.

** 500 x kuasa dari vitamin E dan C

** 10 x kuasa dari beta-carotene

** 10 x kuasa dari lutein


~Paling mudah diserap ke dalam badan berbanding antioksidan lain.

~ Membaiki dan memelihara dna sel yang rosak, meningkatkan imuniti dan menguatkan / melindungi sel2 badan.

4. Kebaikan L-lysine dalam Oli Candy, amat diperlukan untuk proses membaiki dan pembiakan sel-sel badan dan untuk membentuk antibodi, enzim dan hormon.


~Ia juga berperanan memelihara otot-otot dan tisu-tisu badan, merawat keletihan, hepatitis dan HIV.

KEISTIMEWAAN OLI CANDY:

~Mencerah dan mensekatakan tona kulit seluruh badan

~Melembap, menganjal, menegang serta memudarkan parut

~Wajah lebih segar, berseri dan halus gebu

~ Kaya antioksidan, antipenuaan serta mempercepatkan baikpulih sel ~ Merencatkan pertumbuhan jerawat

~Mengatasi pelbagai masalah kulit seperti kegatalan, kudis, ekczema

~ Mengurangi kedutan halus, tompok2 gelap dan jeragat pada badan
~ Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
~ Mengurangi masalah sakit sendi dan otot

 ~Memberi tenaga dan meningkatkan kecergasan badan

~Meningkatkan sistem imunisasi

~ Mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser
~ Boleh diambil lelaki dan wanita, 13 tahun ke atas

~ Wanita hamil tidak digalakkan ambil Oli Candy

CARA PENGAMBILAN OLI CANDY :

~Boleh diambil bila2 masa, terbaik semasa perut kosong

~ Amal 1-2 biji sehari

~ Jarakkan 4 jam sekira nya minum minuman berkafein
~ Banyakkan pengambilan air bersih sepanjang hari

PRODUK LULUS KKM
ISI KANDUNGAN : 30 BIJI / BOTOL


1.Apa bezanya olicandy dengan product collagen lain?

Olicandy merupakan gula gula pencerahan pertama di Malaysia yg berasaskan daun buah zaitun dan collagen, dimana ia dapat mencerahkan kulit dan bagus untuk kesihatan, ia mudah diambil,hanya kunyah dan mudah di bawa ke mana. Olicandy terbukti keberkesanannya oleh 99% pengguna.

 2. Olicandy bole di ambil oleh lelaki?

Ya, boleh. Olicandy boleh di ambil oleh lelaki kerana bahan bahan olicandy tidak melibatkan hormon wanita. Juga bole di ambil dr umur 13 tahun dan ke atas.

3.Olicandy boleh di ambil oleh wanita menyusu atau mengandung?

Wanita mengandung tidak di galakkan mengambil olicandy tetapi tiada masalah bagi breastfeeding mother untuk mengambil olicandy.

 4. Saya mengalami allergic seafood dan alah kepada marine collagen, bolehkan saya mengambil olicandy?

Ya, boleh. Olicandy di formulasi khas buat mereka yg alah marine collagen, olicandy menggunakan bovine collagen dimana ia halal dan selamat. Kolagen bovine adalah kolagen yang diambil daripada lembu, dibersih dan diekstrakkan menjadi sumber kolagen yang bermanfaat untuk kesihatan kulit manusia. Kolagen bovine nie mirip2 sel kolagen kulit manusia, kerana itu penggunaannya amat meluas dalam bidang perubatan dan kecantikan. Olicandy memilih menghasilkan kolagen berasaskan bovine kerana kadar peratusan alahan amat amat rendah berbanding kolagen daripada sumber marin.

5. Berapa lama kesan pengambilan olicandy boleh di lihat atau dirasai?

Ia bergantung kepada hormon dan jumlah toksin dalam badan seseorang. Kebanyakan pengguna dapat melihat dan merasai kesan Olicandy seawal 1 minggu.

6. Bolehkah saya mengambil olicandy semasa period?

Ya boleh, semasa menstruasi badan kita lemah dan lesu kerana banyak darah keluar, jadi pengambilan olicandy dapat membantu memberi tenaga dan mengekalkan glowing di wajah.

7. Olicandy ni selamat di ambil tak? Ada side effect? Lulus KKM tak?

Jangan risau, olicandy selamat di ambil, dan tiada side effect. Olicandy telah di luluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan diklasifikasikan under makanan kesihatan bukan ubatan. Ini number sebagai rujukan 041114/10/033

8. Betulkah pengambilan supplement collagen dapat menaikkan selera makan kita?

Fakta itu tidak benar sama sekali, apabila kita mengambil apa apa supplement kecantikan dan kesihatan, peredaran darah akan mengalir dengan baik, itu tanda nya supplement itu betul betul berkesan dengan badan kita. Dan apabila blood circulation bagus, badan rasa ringan dan mungkin akan meningkatkan selera makan kita. Betul tak bila badan kita penat, selera pun kurangkan? Begitulah konsepnya.


Harga

Sem : 1btl: Rm 57.00 / SS : Rm63.00


 (Bayaran termasuk kos Pos Laju)

Singkatan digunakan 
Sem = Semenanjung
SS = Sabah & Sarawak

Untuk pembelian dan pesanan sila SMS :
Pn Riana : 012 534 5166

SMS/WeChat/Telegram/Whatsapp : 

Pn Riana : 018 873 9885 

Dimaz Kapsul Herba Segar

Dimaz Kapsul Herba Segar 


MASALAH PERUT?
Nama Produk:Kapsul Herba Segar Dimaz
Untuk lelaki dan wanita
MENGAPA MESTI MAKAN PRODUK INI

Kerana usus kita kotor umpama tong sampah yang tak pernah cuci. 90% punca penyakit bermula dari usus.Kerak najis yang menjadi selaput dalam usus pun mungkin dah berkilo-kilo beratnya dan akan membentuk TOKSIN & PARASIT.Akibatnya kotoran ini akan menyerap masuk ke dalam saliran darah menjadi penyakit.

Sila rujuk kajian Dr Bernard Jensen tentang Mucoid Plaque
Mulut berbau,badan berbau,perut keras dan buncit,sembelit,kulit bermasalah,angin,keputihan dan macam-macam lagi.

Kandungan kapsul:
Herba ramuan tradisional bagi mengurangkan lemak-lemak berlebihan,membersih usus dan mengeluarkan kotoran dan toksin dalam badan,termasuk sisa makanan yang tersimpan berbulan-bulan atau bertahun-tahun,sembelit,menggempiskan perut dan menurunkan berat badan.

Tak ada pantang-pantang / Tiada cirit birit cuma nak buang air besar biasa anggaran 2 kali.Memang rasa puas dan lawas

IBU MENGANDUNG :TIDAK DIBENARKAN
DALAM PANTANG :BOLEH
IBU MENYUSU BAYI :BOLEH CUMA KURANGKAN DOSE 2 BIJI

Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (1208920351)Dikilang:Kilang bertaraf GMP (Good Manufacturing Practice)

Antara Khasiatnya adalah :
✅Membersihkan usus
✅Melancarkan sistem penghadaman
✅Melegakan daripada sembelit dan penyakit buasir
✅Mengurangkan lemak badan yang berlebihan dan melangsingkan badan.
✅Memulihkan serta melegakan penyakit bisa-bisa badan.
✅Mengeluarkan keracunan dan kotoran dalaman.
✅Melancarkan Peredaran darah
✅Melegakan daripada letih lesu
Herba-herba dari produk ini membersihkan usus-usus dari bendasing yang boleh menyebabkan bermacam-bermacam penyakit
Seperti mana Sabda Rasulullah s. a. w, ke sayangan kita maksudnya: “Perut manusia itu tempat segala penyakit, manakala pencegahan itu pokok dari segala pengubatan.” (Riwayat ad-Dailami)
aturcara makan
2 biji sekali makan setiap hari
atau
4 biji sekali makan selang sehari
atau
4 biji sekali makan 3x seminggu
makan selepas makan malam
100% ORIGINAL
Kandungan:60 biji
Waktu haid tak perlu makan
Seeloknya anda timbang berat badan sebelum makan.selepas seminggu timbang lagi.


Harga

Sem : 1botol: Rm65.00 / SS : Rm70.00

(Bayaran termasuk kos Pos Laju)
Singkatan digunakan 
Sem = Semenanjung
SS = Sabah & Sarawak
Untuk pembelian dan pesanan sila SMS :
Pn Riana : 012 534 5166
SMS/WeChat/Telegram/Whatsapp :
Pn Riana : 018 873 9885