WALL OF FAME

WALL OF FAME
Wall of Fame - RiaNa Beauty

Wednesday, 6 May 2015

CelebrityLass

CelebrityLass

~ BAU BADAN TENGIK BUAT ORANG TAK SUDI DEKAT?
~GUNA DEODORANT PUN BAU PELUH MASIH KUAT MELEKAT?
~ CUBA CELEBRITY LASS !
~ ANDA PASTI TAMPIL SEGAR, KERING DAN BERKEYAKINAN DI KHALAYAK !
~CELEBRITY LASS NYAH BAU BUSUK BADAN DALAM HANYA 3 SAAT !!
~ TAK PERCAYA? CUBALAH..


Pertama di Asia! Celebrity Lass Master Odourless bukan deodorant, bukan juga perfume, tapi kesan MAGIK nya mengelakkan bau yang tidak diingini selama 24 jam dengan hanya 1-2 picit sahaja! Guna pagi untuk kesegaran sepanjang hari, guna malam untuk tidur lena hingga bangun esok nya!


SIAPA SESUAI GUNA CELEBRITY LASS?
~ Bau peluh ketiak / kaki / badan yang buat orang tutup hidung
~ Bekerja di bawah terik matahari
~ Ahli sukan / olahraga
~ Suami isteri yang hubungan tidak harmoni kerana masalah bau badan pasangan
~ Mereka yang berurusan dengan orang ramai sepanjang hari
~ Banyak naik turun tangga dan pengangkutan awam
~ Yang memang kuat berpeluh dan berbau, walau dalam aircond!
~ Yang pakai perfume mahal pun wangiannya tenggelam kerana bau badan lebih hebat!!
~ Sesuai seisi keluarga - kanak2, remaja, dewasa, lelaki atau wanita

CARA GUNA CELEBRITY LASS :

~Titis beberapa titik ke tapak tangan dan sapu pada bahagian berbau seperti ketiak, celah kelangkang / peha, kaki dan anggota badan lain.
~ Tunggu 3 saat, bau badan akan dineutralkan dan segala bau yang tidak 'sedap' akan lenyap.
~Boleh diguna bila2 masa, ia kekal 24 jam. Sesuai digunakan sejurus sebelum mandi.
~ Bebas kesan sampingan, tidak mengotorkan pakaian.
~ Keluaran bumiputera Muslim, HALAL dan boleh dibawa solat.
~50ml

INFO PRODUK CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESSCELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS merupakan satu pendekatan baru dalam menyahkan bau badan dengan mudah, cepat dan pantas.Dengan penggunaan CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS hanya sekali sehari, badan anda akan bebas bau dan menjadikan keyakinan anda bertambah dalam tempoh seharian bekerja.Aktiviti seharian dalam bekerja, bersukan biasanya akan menjadikan anda berpeluh dan menjadikan anda rasa tidak selesa dek kerana kehadiran bau badan yang kurang menyenangkan.Apatah lagi jika anda terdiri dari pengguna pengangkutan awam tegar. Pasti petang hari anda akan terganggu dengan bau yang kurang menyenangkan ini.


CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS kini membawa penyelesaian untuk bebas bau badan hanya dalam masa 3 saat sahaja. Malahan badan akan kekal bebas bau dalam tempoh 24 jam walaupun keesokan harinya anda melakukan aktiviti yang sangat mengeluarkan peluh.


SOALAN LAZIM DARI BAKAL PENGGUNAApakah fungsi CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS ?~CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS merupakan suatu bahan cecair yang meneutralkan bau badan anda dengan cepat dan selamat.

~CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS bukanlah deodorant apatah lagi minyak wangi kerana ianya sendiri bersifat bebas bau.
~Penggunaan CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS hanya sekali sehari sahaja cukup unik apatah lagi dengan kesan penggunaannya.
~CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS besifat anti septic dan juga meneutralkan air kotor yang melekat pada badan.
Kulit dibahagian pelipat akan kelihatan lebih cerah dengan pemakaian secara konsistant ~CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS.
~CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS terbukti mampu mengekalkan badan bebas bau selama 24 jam.


Apakah bahan yang digunakan dalam CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS? ~Bahan asas dalam pembuatan CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS terdiri bahan berkualiti premium.~Antara bahannya adalah premium ekstrak rosa gigantean, tutsi, air suling serta aluminium potassium sulphate.~Kesemua bahan-bahan ini halal dan 100% selamat.~CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS adalah keluaran 100% bumiputra muslim.Apakah CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS selamat digunakan?~Ya, CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS selamat digunakan.  Sekiranya ingin digunakan lebih dari sekali dalam sehari juga tidak mendatangkan sebarang masalah.Bagaimanakah cara guna CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS?~CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS digunakan dengan cara diaplikasikan beberapa minit sebelum mandi.(disyorkan mandi petang/malam)~Gunakan 6-7 titis CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS sahaja ke tapak tangan kemudian gosokkan.~Sapukan CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS kemana-mana bahagian badan yang berbau seperti ketiak,kaki,celahan badan dan anggota lain.~Bagi yang mempunyai bau badan yang kritikal, anda disyorkan untuk menyapu ke seluruh anggota badan.~Selepas sapu di bahagian tertentu, biarkan dalam seminit dan kemudian mandi dan  bilas sehingga bersih.~CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS memadai digunakan sekali sehari sahaja dan sesuai untuk semua peringkat umur.Berapa harga CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS? ~CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS didatangkan dalam botol 50ml pada harga Semenanjung RM85  dan Sabah Sarawak RM95~Sempena ‘Promo Pack’ ini CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS dijual pada harga RM75 sahaja.~1 botol CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS 50ml ini boleh digunakan untuk tempoh 90hari. Ini adalah tawaran Super Saver.Bagaimana cara membeli CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS?~CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS boleh dibeli secara online SAHAJA dari pengedar online yang sah seperti kami. Tidak terdapat di mana-mana toko jamu dan sebagainya.Berkesan ke CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS? ~Kami telah menguji keberkesanan produk CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS ini kepada berbagai peringkat masyarakat. Antaranya ialah:Penjawat awam

Pengguna perkhidmatan awam.
Jemaah masjid
Pemain futsal dan ahli sukan.
Pengunjung pasar malam
Tukang masak.
Pekebun
Pengunjung pasar tani
Mat motor
Pekerja kontraktor am
Bangladesh
Pelajar IPT

Dan ramai lagi..

Harga

Sem : 1pc: Rm75.00 / SS : Rm85.00
Singkatan digunakan 
Sem = Semenanjung
SS = Sabah & Sarawak
Untuk pembelian dan pesanan sila SMS :
Pn Riana : 012 534 5166
SMS/WeChat/Telegram/Whatsapp :
Pn Riana : 018 873 9885