WALL OF FAME

WALL OF FAME
Wall of Fame - RiaNa Beauty

Thursday, 7 May 2015

Shinete Skincare

Shinete Skincare
SET PENCERAH UNTUK JERAGAT, JERAWAT, PARUT, & KULIT CANTIK PINK. TIADA PENGELUPASAN YER KORANG SEBAB DI BUAT DENGAN BAHAN SEMULAJADI EKSTRAK TUMBUH-TUMBUHAN...
 Masalah Jeragat yang Tebal&Masalah Jerawat yang serius....
SHINETE adalah jawapan pada ikhtiar anda......
Kini Diperkenalkan di pasaran Malaysia.....

Set mengandungi:
1.Shinete 'Cleansing Foam [Foam (green)]. 30gram
2.Shinete 'Day Cream [Cream (silver)]. 5 gram
3.Shinete 'Night Cream [Cream Night (Gold)]. 5gram
4.Shinete 'Intensive Moisturizer Cream [Cream (pink)]. 10gram
Shinete Day Cream 
Tekstur tengahari yang ringan. Melindungi kulit dari sinaran UV matahari. Tidak melekit. Tidak berminyak. Ia juga mengandungi vitamin E. Untuk meneutralkan radikal bebas. Ekstrak daun, jojoba. Permukaan kulit. Kayan dengan ektrak karrot dengan vitamin C untuk kulit bersinar dan lebih terang. 

Bahan-bahan: DI Water, AP Wax 80, OMC, Micronized, zinc oxide, DC345, Tianium dioxide Nanosil, Hostapaht KL340D, Propylene glycol, Oligo GGF, extracts of Carrot, Jojoba Leaf Extract, AVC,. Paratexin FPX, Vitamin E, Glydant plus. 

Shinete Intensive Moisturizer Cream 
Untuk melembapkan dan melicinkan kulit. Melambatkan dan mencegah kedutan. Diperkaya dengan Vitamin E. Dan Asli Ekstrak Daun Jojoba untuk melembapkan kulit. Mempunyai kulit yang sihat dan membunuh bakteria, kulat kelembapan Ekstrak Kunyit ke permukaan kulit. Ia juga membantu mengurangkan kedutan pada kulit. Anti-alahan Extract anti-radang. integral. : 

Bahan-bahan:DI Water, AP Wax 80, Aminocoat, GGF, Propylene glycol, DC 344, Propylene glycol, Hostacerin SAF, Macadamia Oil, Evening Primerose Oil, Tumeric Extract, Jojoba Leaf Extract, Lavender Extract, Allantion: Keratolytic,. Vitamin E. 

 Shinete Night Cream 
Pelembap untuk waktu malam, mengurangkan kedutan, freckles dan tompok gelap pudar. Anti-oksida. Ekstrak lobak dengan ekstrak semulajadi untuk menghalang melanin kulit. Membantu mengurangkan freckles pada kulit. Kojic Acid, Vitamin B3, pitamin dan Ekstrak Bark Mulberry membantu pemutihan secara semulajadi.
Bahan-bahan: DI Water, AP Wax 80, Aminocoat, AVC, Propylene glycol, Oligo GGF, DC 345, Glycerine, Hostacphat KL 340D, Macadamia Oil, Glydant Plus, Radish Extract. , Arbutin, Kojic Acid, Vitamin B3, VitaminE, Mulberry Bark Extract, Allantion. 

Shinete Cleansing Foam 
Melembapkan kulit. Gabungan vitamin B3, mengurangkan penyebaran melamine di permukaan kulit wajah.Vitamin E untuk kedutan pra-matang. Anti-oksidan dan kulit lebih  lembut apabila disentuh. Dan ekstrak timun (Cucomber Extract), yang memberi kelembapan kepada kulit. Membantu mengetatkan liang. Memastikan kulit cerah dan licin.

 Bahan-bahan : DI Water, Stearic Acid, Propylene glycol, Hostapon CT Paste, ODN, TEA, KD, Comperian 100 C, Myristic Acid, Aminocoat, Bozequat 400, Cucumber Extract, Vitamin E, Vitamin B 3. 

Telah TERBUKTI Terbaik untuk JERAGAT TEBAL & MASALAH JERAWAT
PRODUK HEBAT YANG MEMPUNYAI SIJIL FDA DARI KERAJAAN THAILAND (FDA THAI)...

Harga
Sem : 1set: Rm100.00 / SS : Rm110.00
Singkatan digunakan 
Sem = Semenanjung
SS = Sabah & Sarawak
Untuk pembelian dan pesanan sila SMS :
Pn Riana : 012 534 5166
SMS/WeChat/Telegram/Whatsapp :
Pn Riana : 018 873 9885