WALL OF FAME

WALL OF FAME
Wall of Fame - RiaNa Beauty

Thursday, 25 June 2015

Gluta Colla Frosta

Gluta Colla Frosta


Jerawat aktif boleh dikeringkan dalam 3 hari. Parut merah dan hitam hilang, kulit adalah melicinkan dan lebih kukuh seperti yang anda inginkan. Semua ini adalah mudah dengan Gluta Colla Frosta. Gluta Colla Frosta mempunyai dos maksimum semua bahan-bahan penting yang membantu menyembuhkan jerawat, jeragat dan bintik-bintik hitam dengan cepat. Selain itu, ia membantu kulit lebih tegang, lebih jelas, lebih cerah dan licin dalam satu kotak sahaja.
Gluta Colla Frosta adalah inovasi kami yang terkenal. Gluta Colla Frosta adalah dalam bentuk serbuk. Untuk minum , hanya campuran serbuk dengan segelas air. Rasa buah campuran sangat lazat. Tiada bau dan rasa hanyir. Ia boleh menjadikan kulit lebih licin berseri dengan lembut. Yang penting ia boleh mengeringkan kering dan menghilangkan jerawat aktif termasuk parut merah dan hitam. Selain daripada itu manfaat, ia boleh menghilangkan freckles, kedutan, dan tempat-tempat gelap menjadi cerah. 1 kotak mempunyai 5 paket (30,000mg / sachet)
Cara makan:1 sachet selepas makan sekali sehari (bancuh dengan segelas air)

Harga:Rm90 sm / Rm95 ss
Wasap / sms 018 8739885

Shalicious - Beauty Secret (for Whitening and Glowing Skin)

Shalicious - Beauty Secret (for Whitening and Glowing Skin)


Beauty secret adalah supplement kecantikan yg dirumus dari bahan2 semulajadi dan selamat untuk diambil

Kandungan Beauty Secret
✔Collagen
✔Ekstrak Biji Anggur
✔Strawberry
✔Roselle
✔Vitamin c

Gabungan bahan diatas menghasilkan gandingan rasa yg enak & mudah diserap khasiat dan kebaikkannya didalam sistem badan.

Dengan pengambilan Beauty Secret dapat membantu menambah + menggantikan collagen semulajadi dalam badan yg telah berkurang disebabkan peningkatan usia & gaya hidup. Collagen sangat2 lah penting ye uolls. klu ada kedut2 dimuka dan pipi turun tu tandanya kita dah kekurangan collagen. So mmg dah masuk tahap wajib klu uolls nak maintain gorgeous untuk ambil beauty secret utk top up balik collagen dalam badan.

Produk yang semakin rancak diambil dikalangan pengguna, ‘serbuk putih berseri’!
Kalau uolls nak putih gebu…lembut je kulit, jom try beauty secret!
terlalu best kesan dia Emotikon kiki

Kena alami sendiri syg2 macam mana berkesannya produk ni. Mesti uolls akan jatuh hati!!

Syg2 ade tak yg ade masalah eye bag & lingkaran gelap bawah mata?

Rumusan collagen & fungsi antioksida daripada Ekstrak biji anggur, strawberry, roselle dan vitamin c juga adalah agen anti-penuaan yg efektif dalam mengekalkan struktur & kesihatan kulit serta merawat lingkaran bawah mata dan eyebag.

Bila umur semakin meningkat, kedut2 dimuka dan jeragat yg sudah lama bertapak pun semakin jelas? Jangan risau, dengan pengambilan Beauty Secret setiap hari secara berterusan dapat membuatkan kulit kembali anjal seperti zaman anak dara, mencerahkan kulit dengan menghalang pigmentasi, memudarkan jeragat & meratakan warna kulit.

Jadi kulit akan sentiasa nampak lebih muda, gebu, glowing & cantik berseri!

KEISTIMEWAAN BEAUTY SECRET by SHALICIOUS

☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri.
☆ Mematikan masalah jerawat dimuka
☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
☆ Menyekatakan tona kulit
☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging)
☆ Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka
☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
☆ Memudar dan menghilangkan jeragat
☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
☆ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita

Cara Pengambilan Beauty Secret
Ambil 1 sudu teh sebelum breakfast & sebelum tidur pada waktu malam
Sedia dan mudah diambil secara terus dengan diletakkan diatas lidah

*Pengambilan Beauty Secret tahan selama sebulan

Beauty Secret adalah dalam bentuk serbuk bukan cecair

Ibu menyusu dan pregnant pun boleh amalkan ye. Tak mudaratkan baby. Malah effect kulit cantik pun akan tersalur…


Harga Promosi:
Rm 60 sm /Rm65 ss
Wasapa/sms:018 8739885