WALL OF FAME

WALL OF FAME
Wall of Fame - RiaNa Beauty

Sunday, 8 November 2015

Relian Mascara

Relian Mascara
Adakah anda mempunyai impian untuk mendapat bulu mata yang lebat dn panjang secara semulajadi?Ttidak perlu lagi bulu mata tiruan.Kini dengan Mascara Relian impian anda akan jadi kenyataan
Best Seller di Kebanyakan Negara Asia Terutama di Jepun & Taiwan
Kandungan Set:
~ Transpalanting Gl Mascara (botol besar ) 10 ml
~ Natural micro fiber Mascar (botol kecilk)8g
Gabungan sempurna diubah dengan gel dan serat semulajadi serma-merta boleh memanjangkan bulu mata anda sebanyak 300%secara semulajadi.pada masa yang sama,ia menjadikan bulu mata anda kelihatan lentik dan memukau, menjadikan solekan yang luar biasa serta amat mengkagumkan.Tahan untuk jangka masa panjang( seharian)

Maskara ini menjadi best seller di Jepun dan Taiwan. Dan masih merupakan THE BEST MASCARA tahun ini. Maskara ini dikatakn dapat memanjangkan bulu mata sehingga 350% volume asal, menebalkan serta melebatkan. Maskara ini waterproof & long lasting, ianya juga tidak melekat di bawah mata.
Maskara ini terdiri dari 2 botol, mascara botol besar dan mascara botol kecil yang berbulu dari micro fibre (berupa bulu-bulu halus warna hitam) yang berfungsi menambah volume bulu mata.

Fungsi Utama : 
~ Transplanting Gel Maskara - Maskara yang sempurna, kesan flawless, selesa dan mempunyai kualiti yang terbaik. Kombinasinya yang mencipta bulu mata yang sempurna. Formula ini merangkumi kandungan gel ajaib yang membolehkan anda mempunyai kesan make-up yang sempurna sepanjang hari. Berat: 10ml
~ Natural Micro Fiber Maskara - Pencipta volume bulu mata panjang 100% semula jadi, seperti bulu mata yang sebenar. Ia adalah dari bahan organik & tiada kesan sampingan. Net Berat: 8g
Cara Penggunaan :
~ Sapukan  mascara botol besar pada bulu mata.
~Kemudian sapukan yang kedua(botol kecil) gunakan mascara botol kecil untuk mendapat hasil yang diingini.
~ Setelah itu sapukan semula maskara botol besar
~ Boleh ulang langkah 1-3 sehingga anda berpuas hati dengan keinginan anda. (pilihan)
~ Boleh juga tambah maskara kegemaran  anda yang lain. (pilihan)

Kaedah untuk membersihkan makeup:
~ Sapukan sedikit air suam pada bulu mata dan tunggu beberapa minit supaya air menyusup masuk ke bulu mata. 
~ Apabila gel salutan maskara tadi telah lembut, ianya boleh dikeluarkan seperti biasa dengan menggunakan facial soft cotton yang dibasahkan sedikit (urutan dari atas ke bawah). Mata hendaklah tertutup yer.
~ Tiada make-up produk penyingkiran (or makeup remover) diperlukan dan tiada kesan penyingkiran boleh dilihat di sekitar mata.

~ Tiada apa-apa impak atau kesan ke atas bulu mata asli.
Satu produk yang sempurna sekali.


Harga 
Sem : 1 set : RM35.00 / SS : RM40.00
(Bayaran termasuk kos Pos Laju)
Singkatan digunakan 
Sem = Semenanjung
SS = Sabah & Sarawak
Untuk pembelian dan pesanan sila SMS :
Pn Riana : 012 534 5166

SMS/WeChat/Telegram/Whatsapp : Pn Riana : 018 873 9885