WALL OF FAME

WALL OF FAME
Wall of Fame - RiaNa Beauty

Tuesday, 26 April 2016

Sexylady Lotion

Sexylady Lotion

Lotion bukan sebarang lotion..
Pertama di Malaysia! Tiada lg yg seumpamanya..
SEXYLADY nama di beri..
Sebab siapa-siapa yang cuba...In Shaa Allah mampu jadi seksi.
√ kulit putih
√ lemak hilang
√ selulit tiada
√ wajah runcing
√ parut pudar
√ inci berkurang serta merta ( paling cepat sepantas 1 minit; customer kami dah buktikan)
√ bau wangi
√ daki tanggal
√ tidak panas dan tak pijarkan kulit
√ Wanita mengandung dan dalam pantang BOLEH guna
√ lelaki perempuan boleh guna

APAKAH KELEBIHAN UTAMA I AM SEXYLADY WHITENING AND BURN FAT LOTION :-

*Membakar lemak.
*Menurunkan berat badan.
*Melangsingkan badan serta reshape semula bentuk badan.
*Meruncingkan wajah.
*Menegangkan kulit anti anging.
*Memutihkan kulit hari demi hari.
*Memudarkan parut.
*Menurunkan inchi dalam kadar yang cepat seperti paha / lengan dan perut.
*Menghilangkan buncit serta boroi.
*Membuang angin dalam badan.
*Mengeluarkan daki dengan cepat.
*Mencantikan serta menghaluskan kulit

KEISTIMEWAAN I AM SEXYLADY WHITENING AND BURN FAT LOTION :-
-Wangi sangat-sangat, macam chewgum.
-Kaya Vit C, Vit A dan Vit E.
-Tak panas.

-Ada extract Aloevera dan Apple stemcell bagi penjagaan kulit dan Gluta untuk pencerahan kulit,Extract Asam Jawa serta Super Interslim bagi pembakaran lemak lebih pantas.
SIAPA YANG BOLEH GUNA I AM SEXYLADY LOTION :-
●Semua orang boleh guna, tua muda laki perempuan. 
●Tak perlu penat-penat telan suplment dah. 
●Tiada risiko penyakit masa hadapan.
●100% daripada bahan organic yang begitu berkesan.
●TIADA bahan KIMIA.
●HALAL dan BUATAN MALAYSIA.
●Lulus KKM.
SOALAN LAZIM DAN PELIK I AM SEXYLADY LOTION :-
(berasaskan bahan organik so mungkin sesetengah kulit tak sesuai.So cuba dalam kadarr sikit ja dulu k)
1. Boleh gosok I am SexyLady Lotion kat breast tak?
Tujuan nak kecikkan sikit aset
Boleh sebb ramai sangat gosok kat situ sebab nak kurangkn saiz bra.

2. Boleh pakai kat muka tak ?
I’m SexyLady Lotion  khas untuk lemak-lemak sahaja..Means kena gosok kat rahang muka ja,untuk buang lemak lebihan..Untuk bagi runcing wajah
Tapi adah sesetengah customers sapu kat muka juga untuk bagi nampak kesan putih cerah...Ikut kulit masing-masing

3. Boleh tak jadikan ubat jerawat ?
Boleh ler sangat-sangat,.Sebab I’m SexyLady Lotion ada kayu manis. Ramai yang dah try..Cer amik secalit then tempek kat jerawat sebelum tidur. Insyallah bangun pagi esok jerawat dah kecut!

4. Jika sakit perut nak guna sapu kat perut boleh tak ?
Boleh sebab untuk hilang sembelit dan pecah lemak..Bila sapu ja terus terkentut kentut

5. Kalau nak lancarkan period boleh tak ?
Boleh gosok kerap kerap sikit insyallah darah jalan dengan lebih lancar...Ada contoh seorang customer dah 7bulan priod tak datang.Tengok2 lepas guna I’m SexyLady Lotion terus period dating semula.

6. Nak bagi lekat baby lepas guna I’m SexyLady Lotion boleh tak ?
Yang ni kuasa allah....Kalau ada rezeki Alhamdulillah. Tapi taksalah mncuba kan..Sebab ada testimoni customer yang dah Berjaya

7. Boleh bagi kurus dalam masa seminggu tak ?
Boleh ler sangat2 beribu testimoni. Tak percaya cerrskodeng wall seller2 yang jual...Jangan kata seminggu sekali guna ja pon ramai yang dah lost inci

8. Boleh ramping tak ?
Lagi laaa boleh..Gosok I’m SexyLady Lotion banyak2..Pagi..Then pakai gedel ka apa2 ka..Terus kemas umah..Confirm badan makin selim river

9. Boleh putih tak?
Memang untuk putih sebab I’m SexyLady Lotion ada gluta pencerah gosok2 ja dah cerah sambil buang daki

10. Dah guba sebotol tapi belum kurus. Kenapa ?
1st of all...kena tengok dulu diri sendiri..kenalpasti anda gemok jenis apa? Gemok air, angin atau daging. Dah kenalpasti...baru leh buat next step..fikir logik jerr...kalau lemak bertahun2 duk dalam badan tanpa pernah buat detox, tanpa pernah amalkan sebarang diet..then try sexy lady sebotol dengan harapan terus nak lose 10kg, 20kg...itu memang agak mustahil bagi yang gemok daging ( lemak dah sebati dengan daging). Tapi jangan putus asa...teruskan jer gosok sexy lady...InsyaAllah..berhasil jugak nanti..lemak tepu yang tersimpan dalam badan bukannya mudah nak cair u ollssss...

Mini Block Set By Anya

Mini Block Set By Anya
Mini Block Set Skincare by Anya มินิบล็อคเซ็ต สิวหาย ใสกิ๊ก บอกลาปัญหาสิว ผิวขาว  ครบเครื่องในหนึ่งเดียว
Mini Block Set Skincare by Anya mini blocks set Frenz say goodbye to acne or acne skin.


Back again "new" block cream acne Acne Treatment Stop every stop, every wrinkle fillers.

Extract imported from Japan, Japan Tomato Extract for all skin types, even sensitive skin.

sensitive

1 set contains 3 pieces

1. Green Tea Soap Green Tea Soap clean oil scattering. It reduces facial

Inflammation of the skin And helps kill the bacteria that cause acne.

Size 30 g.


2. Day Serum enriched extract valuable fruits from Japan nourishes skin possible reduction.

Hyperpigmentation and acne scar treatment skin possible, reduce hyperpigmentation, scars and acne marks.

Size 5 g.


3. Night Cream Say goodbye to dull skin. Night reduces skin blemishes, freckles and skin.

Smooth skin Extract, Alpha Arbutin hrs. Skin dryness to return whitening skin.

Reduce acne, freckles, fine, soft and smooth skin whitening acne acne pimple breakouts.

Monthly hormonal acne, acne scars, acne, abscesses, pus.

- Reduce inflammation, swelling, sterilization.

- White with pink skin, reduces blemishes and dark spots.

- Tighten the bitter root hairs, skin bounce enough.

- Treat discoloration from acne lesions.

Size 5 g.
Price :
Rm 70 Sm / Rm 75 ss
Whatsapp:
018 8739885

O White Day And Night Cream

O White Day And Night Cream

White Perfect Sunscreen Formula Perry S2 SPF50 PA +++.
formula pelindung matahari S2 berkrim, licin dan lembut seperti sutera.
Dengan gabungan kolagen dan ekstrak lendir siput. 
Melindungi kulit daripada UV-A dan UV-B  
Berkesan dengan SPF50 PA +++.
Bebas minyak, licin dan tidak melekit
Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit berminyak atau kombinasi. 
Menambah kelembapan pada kulit, kulit licin seperti sutera.
Mengurang kedutan dan nada kulit tidak sekata.
 Menjadikan kulit kelihatan licin dan semula jadi.
Ia juga membantu menyerap minyak berlebihan pada siang hari.

night cream
Memulihkan kembali kulit yg rosak
Memberi kelembapan kpd kulit

Harga:Rm 65 sm / Rm 70 ss

Whatsapp:018 8739885