WALL OF FAME

WALL OF FAME
Wall of Fame - RiaNa Beauty

Wednesday, 8 June 2016

Etude House Tint My Brow

Etude House Tint My Brow


Harga:
Rm 20 (Postage Rm 7 sm / Rm 11 ss)
Whatsapp / sms:018 8739885

Mok Blast Slimming Serum

Mok Blast Slimming Serum

BEST SLIMMING SERUM IN MALAYSIA!

Powerful+100 percent efektif

Gaiss...berat badan ideal je belum tentu membuatkan kita bebas risiko penyakit!

Body fat dalam tubuh juga wajib diambil kira.
Kalau terlebih bukan je buatkan korang nampak hodoh tapi penyakit seperti diabetes, darah tinggi, strok dan kanser senang hinggap!

Hapuskan lemak degil di tubuh sekarang.

Biarkan ia menangis malahan meraung selepas anda menggunakan serum langsing MOKBlast ni!

Bahan utamanya garcinia cambogia memang dah disahkan para saintis dunia mampu membakar lemak dengan cara paling pantas.Malahan bahan ini menjadi pilihan selebriti antarabangsa untuk kekal slim!

Diformulasi dari German, inovasi "Microactive Fat Burner" ini bertindak memberi sensasi warm (suam) dan menembus jauh ke dalam lapisan kulit sekaligus memerah segala lemak yang telah lama bertapa di dalam tubuh anda!

Plus formulasi teknologi nano yang digunakan menjamin kesan penyerapan bahan aktif sehingga 10 kali ganda! So bertambah cepat lemak korang tu cair menjadikan korang slim gila!

Bio enzyme dan cellulite breaker bertindak menembus ke dalam epidermis kulit membuang sel mati dan memastikan masalah selulit dapat diatasi dengan cara paling efektif!

85% pengguna memberi maklum balas mengalami pengurangan lemak dalam tubuh hanya selepas 2 minggu pengunaan.

Dan 60% pengguna yang super obes pula mengalami penurunan saiz pinggang 3-5 inci dengan penggunaan konsisten dibantu dengan pemakanan seimbang!

BONUS:Dahlah efektif, wangi gila pula tu! Ini kerana MOKBlast turut diinspirasikan dari wangian jenama antarabangsa.
******************************
Ketahui Rahsia Kenapa Serum MOKBLAST ini ramai yang nak cuba.

[✔] Menghilangkan Dagu Berlapis (Sedikit sapuan)
[✔] Mengecilkan Lengan Berlemak
[✔] Mengurangkan Perut Buncit/Berlapis
[✔] Mengurangkan Selulit dan Tanda Regangan
[✔] Melegakan Sakit-sakit Sendi Dan Otot Lepas Bersenam
[✔] Melegakan Ketidakselesaan Senggugut
[✔] Membuang Lebihan Angin Dalam Badan
[✔]Mencantikkan Tubuh Badan
[✔]Menghaluskan kulit kerana diperkaya dengan vitamin C dan E

Ciri-ciri dan kelebihan Produk :
~Tiada kandungan PARABEN
~Tidak berminyak dan mudah menyerap
~Boleh bawak solat kerana tiada alkohol
~Bau wangi yang kekal lama
~Murah dan Sangat Efektif.

Harga:
Rm 90 (Postage Rm 7 sm / Rm 11 ss)
Whatsapp:018 8739885