WALL OF FAME

WALL OF FAME
Wall of Fame - RiaNa Beauty

Tuesday, 6 September 2016

Blackhead Tweezer

Blackhead Tweezer


Harga:
Rm 19 (Postage Rm 7 sm / Rm 11 ss)
Whatsapp:018 8739885

Munafie Slimming Panty

Munafie Slimming Panty


READY STOCK
BLACK 
GREY 
SKIN 
LIGHT BLUE 
LIGHT PURPLE

Harga:
Rm 20 (1 Pc) Postage Rm 7 sm / Rm 11 ss
Whatsapp 018 8739885

Babies Blink Platinum

Babies Blink Platinum

KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINK PLATINUM :

Mengecilkan pori-pori
Mecerahkan 12 kali ganda dari agen pemutih
Melicinkan wajah secara MAXIMUM
Membantutkan kenaikan jerawat baru
Menghilangkan Jeragat hanya dalam 5 HARI (tapi bergantung gak pada jenis jeragat)
Akan menjadikan wajah lebih lembab cam Chewing Gum tauuu..
Seimbangkan minyak yg berlebihan

KELEBIHAN SAMPINGAN :

Tanpa Pengelupasan
Tanpa Bahan-bahan Terlarang
100% Product Bumiputera
1 Set untuk penggunaan selama SEBULAN



SET BABIES BLINK PLATINUM :

GLUTACOL SOAP :

Menghilangkan bintik hitam
Mengecutkan Jerawat

SERUM :

Mencerahkan & Memberi kelembapan pada kulit

TONER :

Membuang daki dan kotoran
Mencerahkan 5x Ganda dari bahan pemutih yg lain
Mengimbangkan minyak berlebihan serta kulit tampak bersinal seawal 1 minit

DAY CREAM (YELLOW) :

Mencegah pertumbuhan jerawat 
Meresap minyak dimuka menjadi lembapan - kulit bebas minyak
Membuatkan kulit segar & berseri
Memberi perlindungan penuh dengan SPF35
Sesuai untuk semua jenis kulit - Sensitive, Jerawat, Berminyak, Kulit Normal & Kulit Kusam.

MAGIC NIGHT CREAM :

Menghilangkan jerawat
Memudarkan parut-parut jerawat & parut hitam
Menggebu & menghaluskan kulit
Mencerahkan kulit seawal 24 Jam
Kulit lebih pinkish & kenyal
Mengecilkan pori - sesuai utk semua jenis kulit

CARA PEMAKAIAN / PENGGUNAAN :

1. Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi & malam, bilas dengan air & keringkan.

2. Guna toner (jika ada) untuk menutup pori-pori wajah

3. Pagi : Apply serum guna tangan sikit dap2 seluruh muka sampai kering lepas tu baru apply krim siang Babies Blink di serata wajah & ratakan.


Malam : Apply serum guna kat tangan dap2 seluruh muka sampai kering lepas tu baru apply krim malam Babies Blink di serata wajah & ratakan.


TIPS :

- UNTUK KULIT EXTRA KERING : MIX KAN SIKIT KRIM SIANG DENGAN AIR


- UNTUK KULIT BERMINYAK & BERJERAWAT : MAINTAIN SAHAJA, TP KALAU TERLALU BERMINYAK, KRIM MALAM SELANG-SELANGKAN.

Harga:
Rm 30 (Postage Rm 7 sm / Rm 11 ss)
Whatsapp:018 8739885

Beauty Plus Skincare 3 in 1

Beauty Plus Skincare 3 in 1
Image result for BEAUTY PLUS SKINCARE 3 IN 1Image result for BEAUTY PLUS SKINCARE 3 IN 1
­čîčSabun
­čîčkrim siang spf 40
­čîčkrim malam

Bp soap 
­čśÇBertindak sebagai pencuci muka,membersihkn dari segala kotoran
­čśŐextract buah tomato,glutathione dan extract bunga rose

Day cream
­čśŐbertindak utk melindungi kulit wajah dr uv,cahaya matahari yg berlebihan serta melembutkn kulit wajah
­čśŐmengandungi spf40 
­čśŐargan oil utk membantu kulit wajah menjadi gebus
­čśŐcreamnya lembut kerana mengandungi serum yg bertindak utk menegangkan kulit wajah

Night cream
­čśŐjuga dikenali sebagai treatmnt cream kerana mengandungi agen vit c utk mengekalkn kesegaran kulit wajah di malam hari
­čśŐmengandungi cream moisturizer

BEAUTYPLUS SKINCARE 3IN1
***********
Kelebihan / Fungsi :-
*Mencerah dan memutihkan muka
*Melicinkan kulit muka
*Kulit nampak tegang
*Melembabkan kulit yang kering
*Mengurangkan dan menghilangkan tompok HITAM di muka
*Mengurangkan dan menghilangkan PARUT akibat jerawat
*Mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
*Mengatasi masalah kulit kusam dan tompok gelap bawah mata.
*Mengatasi masalah kulit berminyak
*Menstabilkan tona kulit
*Memutihkan wajah
*Menghilangkan bintik-bintik hitam, jerawat dan bekas jerawat di wajah
*Mengecilkan pori-pori
*Menganjalkan kulit wajah
*Membuat wajah putih dan berseri.

Harga:
Rm 25 (Postage Rm 7 sm / Rm 11 ss)
Whatsapp:018-8739885

Minyak Herba Asma Mujarab

Minyak Herba Asma Mujarab

­čö┤Soalan 1 :
Adakah minyak herba asma ini sesuai untuk bayi atau orang tua?

Jawapan :
Minyak herba asma sesuai untuk semua peringkat umur dari yang baru lahir sehinggalah kepada orang tua kerana testimoni yang kami terima menunjukkan keberkesanan pada semua peringkat umur.

­čö┤Soalan 2 :
Apakah kandungan minyak herba asma ini?

Jawapan :
Minyak herba asma ini diperbuat daripada minyak zaitun,minyak kelapa dara,habatussauda,pati gamat,herba & akar kayu terpilih yang bukan sahaja selamat,tapi suci.

Gunakan tanpa was-was kerana ia adalah buatan tradisional Melayu Muslim yang halal & turun temurun. HOMEMADE . 

Terbukti mujarab dan kesannya memang luarbiasa.Cuba dulu baru tahu.

­čö┤Soalan 3 :
Berapakah kandungan minyak ini?

Jawapan :
Kandungan minyak ini sebotol ialah 30ml.Dengan hanya sebotol,99% pelanggan telah pun dapat melihat keberkesanan dan merasai sendiri keajaiban minyak ini untuk sembuhkan asma dengan CEPAT dan BERKESAN. 

­čö┤Soalan 4 : 
Apakah kegunaan minyak herba asma ?

Jawapan :
Telah terbukti dengan banyak testimonial yang diterima,minyak herba asma dengan izin Allah mampu SEMBUHkan asma,lelah,semput dengan cepat.

Selain itu,ia mampu menyembuhkan batuk dan selsema serta mencairkan kahak.

Kegunaan lain ialah untuk gigitan serangga,luka,tergeliat,terkena api,bengkak,lenguh, kembung bayi, sakit gigi & sebagai Minyak Urut & telon bayi

Kesimpulannya memang minyak ini satu KEPERLUAN yang mesti dimiliki oleh setiap keluarga.

­čö┤Soalan 5 :
Macam mana cara pakai?

Jawapan :
Hanya perlu sapu dari leher hingga dada,dari tengkuk hingga ke belakang sekerap mungkin untuk permulaan dan boleh hentikan bila sudah sembuh.Sentiasa istiqamah.

Kesan seawal 1 hari -30 hari bergantung pada individu dan cara penggunaan.

­čö┤Soalan 6 :
Apakah kelebihan minyak ini?

Jawapan :
1- Bole MENYEMBUHKAN asma, lelah , semput , batuk, selsema secara semulajadi & tiada kesan jangka panjang
2- Jimat masa,tak perlu lagi ke klinik atau hospital untuk guna inhaler/nebulizer
3-Dengan hanya sebotol sudah boleh rasai perubahan
4- Kesan seawal 1 hari- 30 hari bergantung pada tahap penerimaan dan cara penggunaan.
5- Sesuai untuk semua peringkat umur seawal bayi baru lahir

Soalan 7 : 
Ada kesan sampingan tak?

Jawapan :
Setakat ini tiada kesan sampingan minyak ini melainkan respon positif yang diterima iaitu sembuh dari masalah asma,tidur yang lebih lena,dan banyak lagi.

Soalan 8:
Ada tindak balas tak?

Jawapan: kesan tindak balas bergantung pada individu, ada yg akan cairkan kahak & muntah2 kahak bg mengeluarkan semua kahak2 yg terkumpul dari dalam yg telah menyekat saluran pernafasan. Teruskan sapu , Insyaallah akan beransur sembuh.


=========================================

Nak selesaikan masalah asma, lelah, semput, batuk dan selsema , anda guna minyak ini,hubungi saya sekarang.Saya bantu anda sampai sembuh dengan izin Allah ..insyaAllah.

❗❗ Disebabkan keberkesanan minyak herba asma mujarab ni, minyak ini sudah ada yang tiruan. Pastikan anda beli yg original (hologram & QR code buatan tradisional kampung & homemade❗❗

Harga:
Rm 39 (Postage Rm 7 sm / Rm 11 ss)
Whatsapp:018 8739885