WALL OF FAME

WALL OF FAME
Wall of Fame - RiaNa Beauty

Wednesday, 21 September 2016

Honey Bee Venom Multi Solution Cream

 Honey Bee Venom Multi Solution Cream
Image result for HONEY BEE VENOMHONEY BEE VENOM Multi Solution Cream 55ml ~ Free Lipsgloss HopeGirl

HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM made in korea
-This gel-based cream nih mengandungi:
.
1) bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
2) honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
3) vitamin c- skin brilliance
4) collagen- untuk kulit yg anjal
5) hyaluronic acid-melembapkan kulit
.
So yg mana kulit sensitive tu, jgn risau, korang bleh pakai n insyaAllah bleh treat skali minor skin problems

Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? 🐝 sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah(5%) Collagen , Propolis, Vitamin C,Asid Hyaluronic . semua kandungan nye macam magik coktail untuk buat kulit kita lembab ,bermaya dan bersinar lepas pakai

Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. kesan jerawat pun senang pudar

5% Bee Venom kandungan ye yang sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran

Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah Mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba

Honey Bee Venom Multi Solution Cream ialah sapuan Krim Khas mengandungi racun lebah, propolis dan royal jelly untuk melegakan masalah kulit

Mengandungi 5 % racun lebah racun , ekstrak madu , ekstrak propolis dan ekstrak jeli diraja yang meremajakan kulit , krim ini melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya

Semua dalam satu krim menjaga kebimbangan kulit yang kompleks dan bermasalah jerawat dan kekeringan

Penjagaan untuk pelbagai masalah kulit seperti kekeringan daripada rangsangan udara kotor, kekurangan air dan perbagai masalah jerawat.

KELEBIHAN HONEY BEE VENOM
~ Meremajakan, melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya
~ Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin & kolagen.
~ Menjadikan kulit lebih anjal, licin, berseri kulit dan lembap sepanjang hari. 
~ Boleh digunakan sebagai pelembap kulit atau 'Make Up Base' untuk senang blending & membuatkan mekap anda lebih flawless & tidak nampak cakey (bertepung di muka).

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM
5 % bee venom and propolis - untuk kulit yang lembut
Honey dan royal jelly - memberikan nutrisi utk kulit
Vitamin c - skin brilliance
Collagen - untuk kulit yg anjal
Hyaluronic acid - melembapkan kulit

Ia adalah selamat untuk digunakan kerana ia tidak mengandungi paraben , minyak mineral atau benzophenone - 4.

CARA PENGGUNAAN HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM
Digunakan sebagai moisturizer
Sebelum makeup dan sebelum tidur.

Harga:
Rm 70(Postage Rm 9 sm / Rm 13 ss)
Whatsapp : 018 8739885

Latoja Slimming Lotion

Latoja Slimming Lotion

LATOJA Body Slimming Cream adopts nano-molecular penetration technology for repairing and nourishing the skin. It is able to regulate the sarcoplasm*and improve the texture, tighten the skin and brighten the complexion, thus making your skin smooth and elastic.
LATOJA Body Slimming Cream is rich in natural fat dissolving ingredients, directing at parts of the body that is hard to lose fat, e.g. Waist, abdomen, hips, thighs and arms.

What can LATOJA Body Slimming Cream do for you?

1.It can be quickly absorbed into deep-seated adipose tissue, conducting fast and efficient decomposition, and burn stubborn stored body fat.
2.Together with massaging at the applied area, it also helps to promote blood circulation, getting rid of excess moisture and toxins in body.
3.It is effective in removing stretch marks. The result is obvious in women who have used it after their pregnancy.
By spending 15 minutes daily, you can instantly see the excessive body fat dissolving effects through the skin pores. The more fats you are breaking down inside your body, the leaner your body shape will be. Just apply it on the area where you want to get leaner. Testimonial from satisfied customer have commented that they are able to notice the slimming effect just after 1-2 applications.
So why wait? Get started to have a slimmer body without dieting, without medicine and without any taboos!!! Most importantly, this product is safe to use and is FDA approved in USA.

Instructions:
1.After a hot shower, you have to relax your muscles, by giving 5 minutes’ massage on the area you going to apply the cream.
2.Spread the cream on the area and rub massage for about 10 minutes. It is optional to wrap it with a plastics wrap (Some customers may feel warm or itching at this stage. This is normal because the ingredients are working to dissolve the fat)
3.Remove the plastic wrap after 40-60 minutes.

Harga:
Rm 45 sm / Rm 50 ss

Whatsapp:018 8739885

Tablet Genius RR4U

Tablet Genius RR4U
Image result for TABLET GENIUS RR4U
PENGENALAN MENGENAI APA ITU
TABLET GENIUS RR4U
Tablet Genius RR4U ialah ubat minda berasaskan homopaty yg baik untuk 
perkembangan minda anak dan seterusnya insyaALLAH dapat bantu memberi 
perubahan positif dari segi sahsiah dan akademik.Tablet Genius RR4U 
diasaskan dari hemeopathy serta 100% semulajadi yang merangsang 
penyaluran oksigen penuh ke minda, membolehkan anak-anak 
mudah faham serta meningkatkan konsentrasi 
mereka di dalam kelas.
Minda adalah suatu entiti yang berbeza daripada otak.Ia adalah suatu bentuk 
tenaga bukan organ.Minda melibatkan keseluruhan daripadafikiran, tanggapan,
persepsi,memori,mimpi dan sebagainya.Minda juga dapat ditakrifkan sebagai
keupayaan kognitif seperti kebolehan berfikir dan menaakul.Setiap ibubapa
perlu memberi yang terbaik untuk anak-anak mereka.Ibubapa yang
mengalami masalah anak-anak kurang IQ tidak perlu kelam 
kabut lagi cari produk untuk kembali mempertingkatkan
IQ anak-anak mereka.
Tablet Genius RR4U diperbuat dari garam mineral dan anti oksidan yang
dijamin selamat & mendapat sijil dari KKM...Snguh diluar jgkaan.. 9/10 drpd
ibu-bapa yg gmbira dgan perubahan anak mereka memberikan feedback
yang sangat mengagumkan..Alhamdulillah dengan izinNya..
FUNGSI/KEBAIKAN/KELEBIHAN/MANFAAT
TABLET GENIUS RR4U
Anak makin rajin belajar. 
Rajin buat kerja sekolah. 
Semakin fokus. 
Sudah mendengar kata. 
Makin tinggi keyakinan diri. 
Mudah memahami pelajaran. 
Tak pelat ketika bercakap. 
Meningkat dalam peperiksaan. 
Mudah & rajin sangat nak solat.
KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
TABLET GENIUS RR4U
Produk ini menggunakan 100% bahan semulajadi terbaik iaitu berasaskan
garam mineral dan anti oksida yang berasal dari galian bumi.
CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
TABLET GENIUS RR4U
Hanya 2 biji pagi dan 2 biji malam.
Boleh dimakan seawal usia 1 tahun.
TIPS KESIHATAN MINDA
Selalu luangkan masa untuk bersenam.
Jangan membiarkan diri anda daripada sentiasa dibuli.
Jaga pergaulan.
Sentiasa mengutamakan kerja elakkan daripada
sifat tangguh menangguh.
Pandai kawal emosi atau tekanan 
Jangan terlalu serius terhadap perkara yang tidak begitu serius.
Pastikan anda tidur cukup.
Sentiasa berkongsi masalah yang dihadapi dan jangan sesekali
pendam masalah tersebut seorang diri.
Jangan selalu terperuk dengan telefon atau media sosial.
Adakan masa untuk diri anda bersenam,membaca,beribadah
PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM/
FREQUENT ASKED QUESTION(FAQ)
TABLET GENIUS RR4U
Untuk hasil yang baik minum air kosong 
sekurang-kurangnya 2liter setiap hari.
Tidur awal,rehat dengan secukupnya.
Amalkan gaya hidup sihat.
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras

RR4U adalah ubat minda berasaskan homopaty yg baik untuk perkembangan minda anak dan seterusnya InsyaALLAH dapat bantu memberi perubahan positif dari segi sahsiah dan akademik.

Tablet Genius RR4U juga mendapat kelulusan KKM
No MAL: 07051021TC

========================
KELEBIHAN RR4U
========================
✔ bertambah rajin belajar tak kira tempat dan waktu
✔ suka dengan buku
✔ mudah menghafal samaada doa dan Quran
✔ minat dan cekap matematik
✔ meningkatkan daya fokus belajar terutama di sekolah
✔ lebih mudah mendengar kata
✔ fasih bercakap
✔ mudah bangun pagi tanpa dikejut
✔ mendapat tempat yang baik dalam peperiksaan
✔ mudah untuk solat tanpa di suruh
✔ meningkatkan keyakinan diri
✔ menjadi lebih berdikari
✔ yang paling best ada yg jadi ringan tulang tolong ibu bapa

( Semuanya berlaku dengan izin Allah )

Harga:
Rm 50 (Postage Rm 9 sm / Rm 13 ss)
Whatsapp:018 8739885