WALL OF FAME

WALL OF FAME
Wall of Fame - RiaNa Beauty

Thursday, 23 February 2017

Jamu Sakti Cinta

Jamu Sakti Cinta
Foto RiaNa Clv.Foto RiaNa Clv.Foto RiaNa Clv.Foto RiaNa Clv.Image result for jamu sakti cintaImage result for jamu sakti cinta

Nak kurus ........
Nak cantik..........
Nak cik suami geram ......
Nak cik suami sentiasa rindu.....
X perlu berbelanja sampai ribu riggit...... 
Hanya perlu pandai mencari Jamu atau ubat2 yg berkualiti dan selamat sahaja.......
Baru tiada kesan sampingan dikemudian hari.... Pastu kita xnak kan bile dah kurus n stop ubat terus jd besar 3 kali gnda dari tubuh asal......Xmo xmo xmo........Takut........
Mari cuba Jamu Sakti Cinta dari CLV nih.. (Khas Jamu utk kuruskan badan)Jamu yg boleh buatkan korang slim melim dan langsing..
Terbeliak biji mata cik abg😳
Diperbuat dr 100% bhn semulajadi....
Selamat utk d amalkn....
Tiada kesan sampingan.....


JAMU SAKTI CINTA :
MENGURUSKAN BADAN SECARA EFEKTIF
●Dapat menguruskan dan Melangsingkan badan
●Dapat mengempiskan perut yg buncit 
● Mengembalikan dan menguatkan tenaga luaran dan dalaman
●Mengembalikan semula keharmonian rumah tangga
●Membuang angin dalam badan
● Memulihkan tenaga
●Melancarkan peredaran darah
● Menurunkan berat badan
● Seri awet muda dan mencantikkan kulit
●Membuang toksin dalam badan
●Merawat sakit urat dan sendi
●Sakit Uluran dan Batu Karang
●Kencing Manis (Diabetes)
● Lelah
●Menaikkan nafsu ghairah suami dan isteri ketika bersama
●Merawat masalah terkencing ketika batuk dan bersin
KEISTIMEWAAN EKSLUSIF JSC bagi WANITA
● Berkesan untuk merapatkan, menyendatkan dan mengetatkan keintiman wanita
●Merawat masalah longgar, rahim turun, berair dan kurang mencengkam
● Mencegah kanser payudara dan rahim
● Menghilangkan Senggugut
●Menjadikan pusingan haid teratur
● Mengecut dan menguatkan rahim selepas bersalin
● Membantu meningkatkan kesuburan wanita
● Merawat keputihan
BAHAN-BAHAN 100% HERBA

ATURAN PEMAKANAN
2 hinnga 8biji sehari (pagi @ malam) @ kapsul dibuka dan serbuknya di campur bersama air untuk di minum

TIDAK SESUAI UNTUK
ibu hamil dan hentikan sementara ketika datang haid

DISARANKAN
- minum air masak dengan kerap untuk memudahkan proses menyahtoksin dalam badan di waktu pagi
- jarakkan 3jam jika ada mengambil makanan tambahan lain

CARA MAKAN

amalkan 1 hingga 8 biji sehari (pagi @ malam) bergantung berat badan seseorang


wsapp👉 018-8739885

Jamu Seri Pemikat

Jamu Seri Pemikat
Image result for jamu seri pemikatFoto RiaNa Clv.Image result for jamu seri pemikatImage result for jamu seri pemikatImage result for jamu seri pemikatFoto RiaNa Clv.Foto RiaNa Clv.Image result for jamu seri pemikatFoto RiaNa Clv.Foto RiaNa Clv.Foto RiaNa Clv.Foto RiaNa Clv.Foto RiaNa Clv.

Hanya sebesar lada hitam...Tidak melekit...Tak berbau...Cukup mujarab!!! Untuk mengatasi masalah2 wanita dan anak dara!!!
Masalah kesuburan
Rahim tidak sihat
Miss V longgar,Berair
Keputihan
Period x teratur
Senggugut
Fibroid dan Cyst
Pusat lesi
Lesu badan/banyak angin
X rugi mengamalkannya
100% ORIGINAL
Warisan rahsia rumahtangga bahagia dan body yang menggiurkan kini dikongsi. Pil tradisi turun temurun,insyaAllah dapat merawat segala permasalahan dalaman dan luaran wanita. KETAT! MANTAIN DARA! MENCENGKAM! MONTOK! DAN PALING PENTING ABANG SAYANG SELALU!
.....................................
KHASIAT JAMU SERI PEMIKAT (JSP) :

■ Merapatkan dan mengetatkan bahagian intim wanita
■ Mengatasi masalah keputihan,berair dan miss V berbau hanyir
■ Awet muda,mencantikkan,menaikkan seri wajah dan mengekalkan keayuan
■ Mengencang dan mencengkam otot kewanitaan
■ Menyihatkan rahim dan memulihkan miss V
■ Menegangkan dan menganjalkan payudara dan punggung agar lebih montok serta dapat melangsingkan badan
■ Menghalang bau tidak enak pada miss V dan gatal2
■ Meningkatkan kesuburan wanita
■ Melancarkan haid dan mengatasi masalah senggugut
■ Membuang toksin/kolestrol dan lemak dalam badan
■ Memulihkan tenaga dan peredaran darah
■ Merawat masalah sakit lutut,sakit urat dan lenguh2 badan
■ Mengecutkan peranakan bagi ibu selepas bersalin
■ Merawat angin dalam badan
■ Merawat masalah prolapse(ketombong)
■ Mengurangi risiko sembelit dan buasir
■ Membantu tekanan darah tinggi dan kencing manis
■ Menghilangkan gatal2 di tempat yang sulit
■ Menyegarkan bahagian miss V
■ Melegakan panas badan
■ Melawaskan pembuangan air kecil/air besar
■ Merawat dan menyembuhkan luka2 dalaman semasa dalam pantang
■ Meningkatkan keinginan seks bagi pasangan suami isteri
# Amat sesuai untuk ibu dalam pantang / keguguran / operation supaya luka2 cepat sembuh dan memantapkan lagi bahagian dalaman (miss V)

CARA MAKAN:
~ Makan 2-4 biji setiap hari sebelum breakfast atau Malam sebelum tidur

CARA INSERT:
> Untuk Grib/Ketat masukkan 1 biji sebelum bersama(hanya untuk yang sudah berkahwin)dan tunggu sehingga 2-3jam untuk mengecutkan pintu rahim
> Duduk mencangkung dan masukkan 1 biji ke dalam faraj dengan menggunakan jari manis/telunjuk sehingga berasa selesa. Jangan kemut semasa insert dilakukan dan terus insert dengan cepat
> Pil Jamu Seri Pemikat akan hancur dan meresap dengan sendiri apabila dimasukkan ke dalam faraj
> Selepas insert tunggu 2-3 jam sebelum bersama dengan pasangan
> Pil Jamu Seri Pemikat juga boleh dicuci selepas bersama atau sebelum bersama
> Sisa pil Jamu Seri Pemikat akan keluar selepas 1-2 hari (keluar macam kerak keputihan atau gumpalan ketulan keputihan dan berwarna kelabu atau keperangan)
-------------------------
KESAN SELEPAS INSERT:
☆ Faraj akan terasa ketat,padat dan rapat seperti malam pertama(dara semula)
☆ Terasa kemutan yang kuat
☆ Khas untuk orang yang berkahwin dan untuk kembali dara semula

RAMUAN UTAMA JSP:
-Daun mas cotek
-Manjakani
-Nenas batu
-Ibu gamat
-Madu lebah
-Akar kayu sari rapat
Pil ini diperbuat daripada 100% oleh orang-orang kampung menggunakan kaedah pembuatan tradisional melayu asli. Ada kelulusan. Halal, Suci dan Bersih. Cubalah Jamu Seri Pemikat untuk mengikat kasih suami sepanjang masa

Harga:

Sebotol (100 biji) Rm 60 
WASAP : 018-8739885

Maxxslim

Maxxslim
Related imageRelated image
kandungan-maxxslim
Produk MaxXSlim Formula Pertama semulajadi yang boleh digunakan oleh pesakit darah tinggi dan ibu menyusukan bayi.. Paling Pantas Membakar Lemak ! Perut! Peha! Lengan! Pinggul!

✔ 100% Bahan Semulajadi(KANDUNGAN ”MAXXSLIM”  EXTRACT GREEN APPLE EXTRACT LEMON EXTRACT GINGER EXTRACT GARCINIA CAMBONIA)
✔Tak perlu berlapar.
✔ Tak perlu senaman.
✔ Tak perlu senak perut.
✔ Sesuai untuk lelaki dan wanita
✔ Maxxslim sesuai untuk ibu menyusu dan pesakit darah tinggi
✔ Maxxslim tiada kesan sampingan seperti pening, letih, mengantuk, mual, angin, sukar tidur malam, sembelit, jantung berdebar dan gangguan hormon.
✔ Maxxslim HALAL dan BEBAS RACUN ( mempunyai sijil racun negara)

✔Maxxslim Tak ada bahan terlarang. Kita ada sijil dari labtest lagi yang menyatakan maxxslim bebas dari bahan terlarang. Maxxslim hanya ekstrak dari buah 100%. Epal hijau Halia Lemon Asam keping
✔ Maxxslim produk Keluaran Bumiputra

Bagaimana MAXXSLIM Berfungsi?

 *Maxxslim Menguruskan Badan

*Maxxslim Meningkatkan Kadar Metabolisme

*Maxxslim Membakar Kalori Berlebihan

*Maxxslim Melawaskan Serta Melancarkan Pembuangan Angin

*”Maxxslim” Bertindak Mengawal Selera Makan

*”Maxxslim” Membuang Lemak Dalam Usus

*Maxxslim Menghalang Pembentukan Lemak

*Maxxslim Menghalang Badan Menerima Lebihan Lemak & Karbohidrat

*Maxxslim Membantu Sistem Pencernaan & Berfungsi Dengan Baik.

*Maxxslim Mengatasi Masalah Sembelit

*”Maxxslim” Tidak Mengakibatkan Kesan Sampingan Seperti:- Mual, Pening ,Cirit Birit ,Loya, Masuk Angin ,Jantung Berdebar , Gangguan Tidur, Sukar Tidur Malam, Lesu,  Alahan(Sekiranya Diambil Mengikut Aturan)

 Antara Kelebihan MAXXSLIM


1. 1 botol Maxxslim ada 60biji dan tahan sebulan.

2. Maxxslim dalam bentuk kapsul yg mudah ditelan & tiada bau.

3. ”Maxxslim” tiada side effect sebab 100% bahan semulajadi dari buah & herba terpilih.

4. Boleh berhenti makan ”Maxxslim” apabila sudah mendapat berat badan yang ideal dan dijamin berat tidak meningkat jika mengamalkan pemakanan sihat.

5. Tidak perlu diet berlapar cuma jaga pemakanan yang sihat

6. Tak perlu bersenam. Tapi kalau bersenam adalah bonus untuk anda.

7. Ibu menyusu boleh ambil Maxxslim sebaiknya selepas 60 hari.

8. Pesakit darah tinggi, jantung, diabetis, tyriod, boleh ambil Maxxslim.


Siapa yang tak boleh ambil MAXXSLIM?

➡Kanak-kanak berumur 15 tahun ke bawah

➡Pesakit-pesakit kronik macam buah pinggang/jantung laju ➡Waktu tengah haid

➡Ibu dalam pantang (seeloknya bayi 2 bulan ke atas)

Pantang makan

Kafien

Lemak

Bergula

Karbonat

Makanan di proses tinggi garam.

Selang makan Maxxslim jika

Ambil Ubat doktor @ Jamu .

Supplement yang berunsurkan buah, boleh je minum sekali dengan Maxxslim

Whatsapp:018-8739885