WALL OF FAME

WALL OF FAME
Wall of Fame - RiaNa Beauty

Sunday, 13 October 2019

Good Som Scrub

Good Som Scrub
Imej mungkin mengandungi: luaranImej mungkin mengandungi: makanan
Imej mungkin mengandungi: satu atau lebih orangImej mungkin mengandungi: makanan
Image result for good som scrub

Terbaruuuu ‼️‼️‼️
Sudah viral tauuu di THAILAND

Goodsom SCRUB berbiji ❤️❤️

Scrub scrub boleh putih gebu uollsss ..

Tak perlu guna hari hari

Hanya guna seminggu sekali sahaja

Kesannyaaa putih gebu tauuu ..Hilang segala parut ..

.
 💖 BLEACHING SATU BADAN. 💖PARUT💖 STRETCHMARK LEPAS BERSALIN 💖 MGHALUSKAN KULIT 💖 MGEBUKAN KULIT 💖SUNBURN YG TERUK 💖KULIT GELAP 💖KUSAM💖 .
Prewpraw Body Mask bleaching dengan Ginseng dan Lime Extract! ✨❤️
.
.
Ingredient Utama ⬇️ .
✔GINSENG
-membantu memperlahankan kerutan kulit serta herba kaya Vitamin dan Mineral untuk merangsang kulit bersinar.
✔LEMON
-Aidid Acidic, masam, mengurangkan bintik-bintik gelap dan anti-oksida dengan baik.
✔TURMERIC
-membantu merawat keradangan dan kekeringan kulit dan membantu menyembuhkan kulit dengan baik.
-Aidid Acid, diekstrak daripada Buah-buahan masam, Ia membantu untuk membuang sel-sel kulit mati atau kering menjadi putih.
✔MILK
- Membuat kulit lembut dan licin untuk menyentuh seperti susu.
.
.
DISCRIPTION⬇️
➡membantu mengurangkan bintik-bintik gelap, kecacatan, keriput, stretchmark, membantu mencerahkan kulit dan membantu mengangkat kulit dengan kuat dari penggunaan pertama.
.
.
➡️Bagaimana menggunakan:
Biarkan topeng selama 15-20 minit kemudian bilas.

Harga:
Rm 50 sm/ Rm 55 ss
Wasap:018 8739885

LAE SA LUAY Hair Treatment

LAE SA LUAY Hair Treatment
Satu set Syampoo+Treatment
Tiada penerangan foto disediakan.Imej mungkin mengandungi: satu atau lebih orangImej mungkin mengandungi: tumbuhanImej mungkin mengandungi: satu atau lebih orang dan minum

Kebaikan LAE SA LUAY Repair Treatment Hair Mask:
Mencegah rambut dari kekeringan dan rosak
Melindungi kulit dari sinar UV
Rambut lebih bersinar dan lembut
Rambut mudah diurus dan tahan lama
Merangsang pertumbuhan rambut baru yang lebih sihat
Boleh juga digunakan bagi kulit kepala yang sensitif
Mengatasi Rambut gugur 
Merawat Rambut yang rosak
Rambut terasa gatal
Rambut bercabang
Pertumbuhan rambut yang tidak normal 
Rambut jadi wangi dan lembut seperti sutra
Haruman tahan lama
Cara pemakaian :
Selepas bersyampu  sapu dan ratakan LAE SA LUAY ke seluruh rambut, biarkan selama 15 – 20 minit dan bilas dengan air.

 Harga:
Rm 68 sm /Rm 75 ss
Wasap:018 8739885

Tuesday, 8 October 2019

Brilliant Skincare

Brilliant Skincare
Image result for brilliant skincareImage result for brilliant skincareRelated image

💎 BRILLIANT SKINCARE 💎

PRODUCT ORIGINAL PHILIPINES 💯 👍🏻

💎 MENANG AWARD SKINCARE OF THE YEAR DI PHILIPINA 💎

Dapatkan SKIN GLOWING, dengan BRILLIANT SKIN!

Kulit yang cerah berseri adalah hasil penjagaan kulit yang betul. Ini bermakna kulit wajah anda tidak perlu lagi sarat dengan solekan yang tebal dan merimaskan. Kembalikan potensi dan keyakinan diri anda dengan membiarkan wajah anda cerah dan bersinar dengan sendirinya.

Brilliant Skin Essentials - Rejuvenating Facial Set mengandungi :

❤ Kojic Acid Soap
❤ Rejuvenating Toner
❤ Sunblock Cream
❤ Bleaching Cream

Kelebihan produk :

❤ Mencerahkan kulit wajah dalam tempoh 7 hari sahaja!
❤ Mempunyai kesan "Micro-peeling Effect"
❤ Menghilangkan jerawat, kesan jerawat dan tanda hitam diwajah,
❤ Mengecilkan liang pori di wajah,
❤ Selamat dan berkesan digunakan,
❤ Kesan kulit wajah sihat bersinar dan "pinkish effect"
❤ Produk diluluskan oleh Food And Drug Administration (FDA)

.Harga:
Rm 70 SM / Rm 75 ss
whatsapp :018 8739885

Kone Skincare

Kone Skincare
Image result for kone skincare
Image result for kone skincareImage result for kone skincareRelated image

Kone Skincare baruu sek muu😍😍
KONE FACIAL CREAM KELEBIHAN 🌸

✔Krim Muka Putih Kaya dengan khasiat vitamin. ✔Untuk membantu mengurangkan kedutan.
✔Pori-pori yang luas licin, menggabungkan nilai ekstrak semula jadi, berkesan mengurangkan bintik-bintik, memutihkan kulit.
✔Bersihkan dengan jelas dan kulit dengan berkesan. ✔Menghapuskan kekotoran yang mengetatkan dan mengetatkan liang menjadi lebih kecil.
✔Dengan campuran tindakan AHA untuk membantu sel-sel kulit.
✔Penapis UV melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB.
✔Mengurangkan jerawat, jerawat ke kulit. ✔Pemutihan yang ketara adalah semulajadi, cara yang sempurna untuk membawa kapas melembapkan losyen lap di seluruh.

Cara Guna: Selepas pembersihan pagi, sapukan krim selepas menggunakan bulu kapas basah. Lap di seluruh muka pada waktu pagi.


Harga:
Rm 25sm / Rm 30 ss
wasap:018 8739885

Galong Breast Cream

Galong Breast Cream
Image result for galong cream
Related image
Menganjalkan kulit yang telah melendut

Membentuk payudara supaya kekal cantik

Menegangkan dan menghaluskan struktur kulit
Mengurangkan garis garis halus
Menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak
Melembutkan payudara yang kasar dan kering
Mencerahkan payudara dari dalam dan meratakan warna kulit
Menyihatkan payudara yang tidak bermaya agar kembali berseri


CARA PENGGUNAAN 

Gunakan sabun GALONG untuk melancarkan tisu tisu payudara serta menganjalkan lagi kulit

Kemudian sapu sedikit krim pada payudara dan urut perlahan di kedua-dua terutama pada bahagian bawah payudara. Urut dalam cara bulatan.
Gunakan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam selepas mandi.

BAHAN BAHAN:

Purariria merifiza extract
Natural oil
Butea superb
Lanolin Oil
Vitamin E
Aloe Vera Gel

Harga:
Rm 60 sm/Rm 65 ss
Wasap:0188739885

Meiyong Skincare

Meiyong Skincare
Image result for meiyong skincare


Meiyong Super Whitening & Face Lift merupakan krim yang diadun dari rumpai laut dan sangat berkesan untuk merawat dan mengekalkan kecantikan kulit seperti jerawat, jerawat dan kulit kusam. Kaya dengan anti oksida dan menyahkan radikal bebas yang membuat kulit anda tidak bermaya. Krim ini amat popular di Thailand. Perubahan akan nampak dalam masa 2 minggu & tidak akan menyebabkan irritation pada kulit dan selamat digunakan. 
Set ini mengandungi 3 item: 
- KRIM SIANG (pink) 
- KRIM SEAWEED (hijau) 
- KRIM MALAM @ KRIM HERBA (biru)

FUNGSI : 
Merawat kulit bermasalah seperti jerawat, jeragat dan parut2 jerawat
Mencerahkan kulit secara semulajadi tanpa mengelupas dan kemerahan 
Menyekatakan tona kulit yang kusam, tidak sekata 
Menjadikan kulit halus dan tegang dan awet muda
Mengekalkan kecantikan kulit 
Mampu memberi kesan kesegaran sepanjang hari 
CARA GUNA : 
Krim siang - (pink) : 
Selepas mencuci wajah dengan sabun MEIYONG, lap bersih & pakai krim siang.. Ia bagi melindungi kulit dari sinaran UV


Seaweed krim - (hijau) : (bole guna siang dan malam) 
Selepas memakai krim siang, teruskan pula dengan memakai Seaweed Krim dan juga sebelum tidur (selepas Krim malam) 
Krim Malam @ Herbal Krim (biru) : 
Selepas mencuci wajah dengan sabun MEIYONG, pakai Krim Malam @ Herbal Krim 
KANDUNGAN PRODUK:



Seaweed, Vitamin C,  E, UV Protected, Moisturizing, Batateratin, SPF 30


Harga:
Rm 60 sm/Rm 65 ss
Wasap:0188739885

Monday, 7 October 2019

Dr Yanhee Skincare

Dr Yanhee Skincare
Image result for dr yanhee skincare

 photo 1b4after_zps2d0a4ff6.jpg
DR. Yanhee Vitamin C + Arbutin + Papaya + Sabun Kolagen  Super Pemutih 60g Formula Luar Biasa DR. Yanhee  --
> Papaya + Vitamin C + Collagen + Arbutin + Campuran Herba yang terpilih Mencuci ke dalam dan melembab kulit Menghilangkan Jerawat, Keradangan Jerawat & Fibrosis Jerawat, Blemishes, Freckles, Bintik Hitam. Melembut, Menegang and Melicinkan Kulit. Semua kandungan adalah untuk memutih, jerawat, anti-penuaan dan selamat untuk digunakan, 
 VITAMIN C: Perlu untuk Sintesis Kolagen, adalah antioksidan dan boleh membantu mengurangkan kerosakan kulit yang disebabkan oleh radikal bebas, Pengurangan kedutan dan Pemulihan Kulit. 
ARBUTIN : Selamat & pencerah Kulit yang hebat. Melindungi kulit daripada kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas.
PAPAYA: Kaya dengan antioksida dan mengandungi enzim khas yang dipanggil Papain yang boleh menghapuskan sel-sel mati dan menyembuhkan kekotoran kulit, bermakna pengelupasan yang hebat. Mengurangkan freckles atau tompok coklat. Melicinkan kulit dan mewujudkan kulit yang sihat berseri. 
COLLAGEN: Sejenis protein yang memberi sokongan kepada struktur kulit untuk memastikan ia kukuh dan licin serta menegangkan kedutan kulit. Menghilangkan Parut Jerawat. Anti-penuaan. 


Pekej termasuk: Krim Siang DR. Yanhee dengan SPF50 (5g) + Krim Malam 1 (5g) + Krim Malam 2 (5g) + Sabun Kolagen  Super Pemutih 60g  
Krim Malam 2 yang dirumus khas menggunakan kunyit (herba ke-4 tertinggi di dunia yang kaya dengan anti-oksida!) 
Kunyit boleh membantu mengurangkan jerawat, pigmentasi tidak sekata, lingkaran hitam, dan lain-lain. Kunyit juga telah digunakan lebih 2000 tahun di India sebagai makanan dan perubatan dan memanggilnya "Serbuk Suci". 
** Produk ini telah diuji selamat oleh Hospital Antarabangsa Yanhee. ** Hospital Antarabangsa YANHEE adalah hospital yang terkemuka di dunia dan terkenal dengan kepakaran pembedahan plastik dan kosmetik.

Cara Menggunakan:
~Cuci wajah menggunakan sabun
~Sapukan night moisturizer pada waktu malam untuk memudarkan jeragat,mengecutkan jerawat dan mencerahkan kulit

~Sapukan juga night cream melasma untuk kesan yang lebih berkesan secara nipis sahaja
~Sapukan Day cream SPF50 untuk Uv Protection



DAPATKAN KULIT YANG CERAH
KESAN KETARA DAPAT DILIHAT DALAM MASA 7 HARI !!!!!

Harga:
Rm 60 sm/Rm 65 ss
Wasap:0188739885

Thursday, 4 April 2019

Sane Nang

Sane Nang
Image result for cara makan sane nangImage result for cara makan sane nang
Image result for cara makan sane nang
Kalau uolls cari produk yang memutihkan kulit ... besarkan payudara ... montokkan payudara dan banyak lagi kelebihan ...

Jommmm try Sane nang

100% menggunakan herba dan selamat digunakan ... 

📌besarkan, anjalan dan meng-frim kan payudara
.
📌menegang kembali payudara yang kendur,kecil atau langsung tidak berbentuk 
.
📌 Ketatkan miss V .
.
📌Kurangkan keputihan yg berlebihan dan berbau yg tidak menyenangkan.
.
📌Mengurangkan sakit senggugut semasa haid atau atau haid yg tidak teratur.
.
📌Hormon dan Miss V wanita kembali kuat.
.
📌 meningkatkan kelembapan air dlm badan.
.
📌Memutihkan dan menggebukan kulit seluruh badan
Herbal Breast Ginny Monday telah dikaji sebagai tonik perubatan yang hormon wanita mempunyai keputusan yang sangat baik dari pengguna-pengguna. .…………………………………………………………………… 
CARA PENGAMBILAN.
::: Makan 1-2 table sebelum tidur setiap malam bersama air suam
- Pengambilan berterusan perubahan lebih jelas meningkat hasilnya. ……………
.……………………………………………………… 
🍄Tips: 
makan dengan perut kosong adalah sangat baik. 
- Dan minum banyak air dalam usaha untuk diserap sepenuhnya. ........ .
✅FDA DAN GMP G29/2552 
✅HALAL DAN SELAMAT 
✅HERBAL 100% . 

Harga:
3 Packet
Rm 60 Sm/ Rm 65 ss

Wasap:018:8739885

Sunday, 12 August 2018

Cherry Blossom 3 in 1

Cherry Blossom 3 in 1
SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM 3 IN 1

Kini tak perlu lagi ke Spa untuk buat treatment whitening!!

Lakukan sendiri di rumah dengan SET CHERRY BLOSSOM 3 IN 1!!



1 set CHERRY BLOSSOM ada:

Cherry Blossom Moisture Bath salt scrub 400gm

Cherry Blossom Bath Moisten Shower cream 500ml

Cherry Blossom Moisturizing Tender Lotion 500ml



Kebaikan set mandian ni : -

*Menghilangkan daki dengan salt scrub

*Melembabkan kulit dan menghilangkan kulit2 mati

*Memelihara kehalusan kulit

*Menyegarkan badan

*Mencerah dan memutihkan kulit

*Wangi sangat 

*Melindungi kulit dari masalah bau hapak

*Mengatasi kulit kering dan berkerak

*Memberi perlindungan kulit Jangan risau ianya dari extract tumbuhan dan natural product.

Selamat digunakan dari kanak2 hingga dewasa kerana ianya adalah produk asli yang tidak mengandungi bahan terlarang dan bahan peluntur.


Harga:
Rm 45 (Postage  Rm15 sm / Rm28 ss)
Whatsapp:018 8739885

Sunday, 29 July 2018

DMS Honeydew Soap

DMS Honeydew Soap
SABUN COLLAGEN HONEYDEW
PENGENALAN MENGENAI APA ITU 
SABUN COLLAGEN HONEYDEW

NAK CARI PENCUCI SABUN BUKU YANG BERKESAN UNTUK MENCUCI MUKA?
MASIH MENCARI PENCUCI MUKA YANG MEMBANTU HILANGKAN JERAWAT?.
JERAGAT PENUH DI MUKA,MALU NAK TAMPIL DI KHALAYAK RAMAI?.
BLACKHEAD BANYAK DI HIDUNG?.COLLAGEN 
HONEYDEW SOAP ADA.

Sabun Collagen Honeydew didatangkan khas dalam bentuk segiempat bujur berwarna
hijau memang best & comel. sabun comel ini  yang mengandungi Collagen, Vitamin C 
dan Vitamin E, dan tambahan Ekstrak Honeydew. Meh baca apa kelebihan 
Sabun DMS Honeydew..Untuk siapa yang boleh pakai? 

Untuk masalah jerawat, jeragat, kulit kusam dan warna kulit muka tidak sekata, untuk
mencerahkan kulit wajah dan lain-lain.Lelaki dan wanita amat sesuai dipakai.
Best nyer guna Sabun Collagen Honeydew dms 360 ini....

Ia membuatkan wajahku semakin bersih...segar....tegang....menyingkirkan segala
kekotoran.....rugi kalau anda tak cuba...so apa tunggu lagi cepat dapatkan 
Sabun Collagen Honeydew sekarang!!.
SEKALI SAPU PASTI NAK LAGI ^_^.

.
.
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT SABUN COLLAGEN HONEYDEW

Wajah akan lebih cerah dan berseri.
Membantu mengangkut sel-sel mati.
Membantu mengecutkan jerawat.
Kulit wajah lebih anjal, lembut dan gebu.
Bekas-bekas parut hitam kian pudar.
Kulit wajah terasa ringan dan nyaman.

KANDUNGAN SABUN COLLAGEN 
HONEYDEW

Collagen.
Vitamin C.
Vitamin E.
Alga.
Extract Honeydew.
CARA PENGGUNAAN SABUN 
COLLAGEN HONEYDEW

Penggunaan sabun ini 3x sehari untuk nampakkan 
wajah anda lagi bersih dan halus.



TIPS MUDAH ELAK JERAWAT TUMBUH 
DENGAN SUBUR DAN RANUM

Dapatkan nasihat doktor kulit atau pakar kulit sebelum 
melakukan sebarang rawatan kulit muka especially jenis 
kulit sensitif, kering menggelupas dan alergik. 

Cuba hadkan pengambilan vitamin E dan B kerana ia 
mampu merangsang penghasilan minyak pada kulit. 
Bagi kulit jenis berminyak ,ia akan merangsang 
pertumbuhan jerawat dengan subur.

Cuba guna kosmetik berasaskan air dan bebas minyak. 
Cari juga yang ada label non-comedogenic.

Rajinkan diri memakai UV protector yang berbentuk losyen 
kerana ia lebih ringan dan sesuai dengan kulit berjerawat. 

Kurangkan aktiviti atau bersenam di luar ketika cuaca panas, 
mandi sauna mahupun mandiwap kerana ia mampu 
menghasilkan lebih banyak minyak pada muka.

Jangan rajin sangat untuk picit jerawat sebabnya ia akan 
merangsang penghasilan jerawat dengan lebih banyak.

Elakkan kosmetik sepeti bedak kompak yang berasaskan 
minyak kerana ia akan menutup liang pori dari bernafas.

Kurangkan makanan pedas dan tinggi lemak.



KELULUSAN KEMENTERIAN 
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Sabun Collagen Honeydew produk 100% ASLI 
ORIGINAL dijamin HALAL dan disahkan KKM !.

Harga:
Rm 25 sm / Rm 30 ss
Wasap:018-8739885

Tuesday, 10 July 2018

Chubby Chubby Gold

Chubby Chubby Gold
Image result for CHUBBY CHUBBY GOLDImage result for CHUBBY CHUBBY GOLDRelated imageFoto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.
CHUBBY CHUBBY GOLD 
WEIGHT GAIN MILK ADVANCE FORMULA 

Jadi bahan lawak kerana badan sekeping bak papan? 
Geram tengok wanita lain shape cantik montok SOLID? 
Bertahun sakit hati diperli tubuh macam tak cukup makan? 
Suami nak main cubit-cubit pun kena fikir banyak kali? 
Kini anda boleh tersenyum lega & bersedialah dengan pujian yang BAKAL diterima selepas mencuba Chubby Chubby Gold Weight Gain Milk! 

Chubby-Chubby Gold diformulasi khusus untuk membantu mereka yang sangat kurus, cengkung dan 'aset' yang langsung tidak menonjol (wanita). Dengan pengambilan konsisten ia mampu mendapatkan kembali berat badan ideal, lekuk tubuh badan yang lebih menarik dan montok serta mantap bertenaga! Ramai yang sudah dapat melihat hasilnya seawal 1 botol yang PERTAMA! 

FUNGSI & KELEBIHAN CHUBBY CHUBBY GOLD 
WEIGHT GAIN MILK ADVANCE FORMULA : 
✔ Membantu menambahkan selera makan 
✔ Menaikkan berat badan ke tahap ideal 
✔ Membuatkan bentuk badan lebih solid & montok 
✔ Mencantikkan kulit dengan pengambilan berterusan 
✔ Membantu memudarkan parut & mencerah gebukan kulit 
✔ Menganjalkan juga memantapkan payudara & punggung 
✔ Tinggi kalsium untuk kesihatan gigi dan tulang 
✔ Mencantikkan kuku dan rambut 
✔ Kekal bertenaga, cergas walau seharian bekerja 
✔ Membantu memanaskan badan & melancarkan perjalanan darah 
✔ Memperbanyakkan susu ibu bagi yang menyusui bayi 
✔ Kesan seawal 7 hari! 

KANDUNGAN UTAMA CHUBBY CHUBBY GOLD 
WEIGHT GAIN MILK : 
● Skimmed milk    ● Protein     ● Sugar 
● Vegetable oil    ● Fibers     ● Natural chocolate flavor 
● Natural vanilla flavor     ● 10 type of vitamins 
● 10 type of minerals     ● Soya lecithin 

CARA PENGAMBILAN
1 sachet sehari sebelum makan

Harga:
Rm50 sm /Rm55 ss


Wasap:018-8739885

Saturday, 7 July 2018

Bee Venom Skincare 4in1

Bee Venom Skincare 4in1 
Image result for BEE VENOM SKINCARE 4IN1Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Image result for BEE VENOM SKINCARE 4IN1Image result for BEE VENOM SKINCARE 4IN1
 Set ini mengandungi:
🌷Bee venom serum
🌷Bee Venom moisturizer & repairing
🌷Bee Venom Honey liquid cleanser
🌷Bee Venom Sunblock foundation

KEBAIKAN SET BEE VENOM 4 IN 1

🌸Moisturiser & repair skin
👉🏻membaiki struktur kulit rosak 
👉🏻mengurangkan kepedihan dan kesakitan kulit
👉🏻menguatkan antibodi kulit
👉🏻merawat jeragat dan jerawat
👉🏻mencerahkan kulit 
👉🏻mekap primer agar mekap tidak crack

🌸Foundation bee venom 
👉🏻menutup cela dan kekusaman kulit
👉🏻menghalang dari UVA UVB
👉🏻membuatkan kulit nampak gebu
👉🏻mengandungi vit E yang melembapkan kulit
👉🏻membaiki kulit watu siang

🌸Serum 
👉🏻menjaga kelembapan kulit
👉🏻mempercepatkan proses pencerahan
👉🏻mengurangkan eyebag 
👉🏻mengurangkan open pores
👉🏻menyihatkan kulit
👉🏻mengandungi vit c dan e utk kulit kekal sihat

🌸Liquid Cleanser
👉🏻membersihkan kulit sehingga ke dalam pori
👉🏻menyegarkan kulit
👉🏻kuasa pencerahan kulit
👉🏻anti jerawat/merawat kulit sensetif
👉🏻merawat ekzima
👉🏻untuk mngurangkan jeragat

KEBAIKAN BEE VENOM:  💞anti penuaan
💞 menghilangkan jeragat, parut, kekusaman kulit, meremajakan kulit
💞meredakan kemerahan kulit

Cara pakai Bee Venom 4in1:

1. bersihkan wajah terlebih dahulu dgn Bee venom honey liquid cleanser
2. lap kering dgn tuala bersih
3. ambil 1 kapas muka dan titiskn 3 titis serum kemudian di sapu dr bawah wajah menghala ke atas wajah, sapu juga leher dgn sekata,bila sudah serata biarkan 2-3 min serum itu meresap
4. sapu rata bee venom moisturizer
(blh pkai siang atau mlm)
5. sapu rata bee venom sunblock foundation sblm keluar rumah
ATAU
6. sbg sapuan asas(foundation) sblm memakai mekap
(di pakai waktu siang sahaja)

Harga:
Rm 60
(Postage rm 9 sm /Rm 13 ss)
Wasap:0188739885

CC Cushion Sweet V

CC Cushion Sweet V
Image result for CC CUSHION SWEET V
CC CUSHION SWEET V 😍

👉FREE REFILL 
👉Available code :
🌹 kotak putih (mix pink) 
🌹 kotak gold (mix purple)

💕Mencerahkan kulit 
💕Menutup cela sambil merawat jerawat dan jeragat 
💕Menutup liang pori 
💕Muka kelihatan GLOwING!! 
💕Muka menjadi PINKY ☺

Harga:
Rm 30  sm / Rm 35 ss
wasap:018 8739885

Wednesday, 4 July 2018

Wan 500 Pour

Wan 500 Pour
Image result for wan 500 pourImage result for wan 500 pourImage result for wan 500 pourImage result for wan 500 pour


THAI HERBS FOR LADY  
 ️Kandungan kapsul diperbuat daripada ekstrak herba premium terpilih untuk kesihatan dalam wanita 
Melicinkan & menegangkan kulit seluruh badan 
️Membesarkan, menegangkan & menganjalkan aset wanita 
Menyihatkan dan menguatkan miss v  bagi wanita selepas bersalin 
️Membersihkan kekotoran dalaman wanita 
️Menyihatkan kulit & awet muda ️
Sesuai diambil untuk remaja juga ya .

 Kandungan kapsul 
1. Wan500 pour 350mg 
2. Pueraria Mirifica 250mg 
3. Curcuma Xanthorrhiza Roxb 250mg 
4. Curcuma Acruginosa Roxb 50mg 5. Trigonella Foenum 50mg 
6. Tung Gui 50mg 

Cara Makan :
2biji sehari sebelum tidur
1 biji untuk aset wanita (kapsul warna putih) dan1 biji untuk miss V (kapsul warna brown) 
Mampu milik berbaloi sangat2 dan produk meletup2 di Thailand sekarang ni ya 
������ Dalam 1 pek ada 30 biji

Harga:
Rm 50 sm / Rm 55 ss

Wasap:018 8739885

Tuesday, 3 July 2018

Lida Slimming Capsul

Lida Slimming Capsul
Image result for lida
1 kapsul sehari dan dalam masa 30 hari 
📌Anda mempunyai masaalah berat badan?? Serious nk kurus?
Ubat kurus di rumus khas utk berat berlebihan
Jika Anda jenis susah kurus? Isi keras? Lemak tebal semakin bosan kerana mencuba pelbagai produk tapi tak kurus kurus susah sangat nak kurus?
.
📌Recommend products lida ! Makan berhari2 tak tgk nasi kurus paling cepat Penurunan ketara dlm masa 5 hari sahaja.
.
📌Pill Lida terbaru di formulasikan dgn extract L-carnitine mengandakan pembakaran lemak Menurunkan berat badan dgn pantas dan berkesan
Kuasa Memerah lemak walaupun ketika tidur

✔1 bottle supply 1 bulan
(36 Hari)
📌Fungsi Utama :
Memecahkan lemak degil
Menghapuskan berat badan berlebihan
Memerah toxin perah lemak
Mematikan selera makan
Meningkatkan tenaga badan
Aktif Fresh bertenaga
Menyokong process Penurunan berat badan paling cepat dan selamat.

📌Kelebihan :
Strong dan gerenti kurus
Lebih kuat lebih berkesan lebih cepat gerenti turun minima 10kg
Target masa utk turunkan 30kg
3 bulan Gerenti! bukan janji manis
Tetapi gerenti! 🔥🔥🔥

📌Bebas cirit birit
Bebas side effects.
Bertaraf gmp /halal

📌Cara makan:
1biji sehari setengah jam sebelum sarapan pagi.
.
📌Pantang semasa Mengamalkan lida:Elakkan minum air bergas 'air berkafein, alkohol,
Ais Sejuk dan makanan terlalu manis.
Elakkan makan terlalu lewat malam.
Bnykkan makan sayur sayuran.

📌Bahan Utama lida : Bitter Orange Extracts, India Lutos, Cassia Seed, Alisma orientalis, L-carnitine.

📌Target Utama:
Menghapuskan lemak berlebihan bahagian Leher lengan perut peha punggung.
📌Sesuai utk lelaki dan wanita

Berumur 18 Tahun Keatas 65 tahun kebawah

📌Tidak sesuai utk :
Mereka yg mempunyai masalah kesihatan sila rujuk pada doctor sebelum mengambil diet supplements.

Turunkan Berat Badan 5 -10kg Dalam 1 Bulan!!💋💋

Ingin merasa dan kelihatan lebih baik dan tidak perlu bimbang tentang mempunyai masalah berat badan yang serius lagi..

👉 LIDA WEIGHT LOSS 👈
Kepada lelaki dan wanita yang inginkan penampilan LANGSING , SEGAK & BERGAYA , kami ada jalan penyelesaian untk menurunkan berat badan anda dengan mudah.


LIDA ialah kapsul untuk menurunkan berat badan anda , ianya diperbuat daripada tumbuhan semulajadi yang mampu memberi kesan seawal 7 hari sahaja,

✌100% HERBAL ( Tiada bahan kimia ).
✌ LIDA DIPERBUAT DARI DAUN TEH HIJAU DAN DAUN MULBERRY.
✌ CEPAT BERTINDA MENGURANGKAN SELERA MAKAN.
✌ TIDAK MENINGGALKAN KESAN SAMPINGAN PADA BADAN .
✌MENYINGKIRKAN SISA TOKSIK YANG XDIPERLUKAN OLEH BADAN .
✌MENYINGKIR SISA TOKSIK DENGAN CARA :
😍 LEMAK TEPU YANG XDIPERLUKAN OLEH BADAN
😍 MEMBUANG AIR KECIL DENGAN LAWAS
😍selain itu,
BADAN SENTIASA BERPELUH KERANA LIDA JUGA BERTINDAK SEBAGAI MEMBAKAR LEMAK-LEMAK TEPU DI DALAM BADAN ..
✌LIDA JUGA DAPAT MENGURANGKAN RISIKO KENCING MANIS
✌UNTUK LEBIH BERKESAN AMALKAN AIR SUAM BAGI YG SUKAR MENURUNKAN BERAT BADAN
✌DENGAN MENGAMALKAN CAPSULE INI ANDA TIDAK PERLU MENYIKSA DIRI ANDA DENGAN " DIET" & "GYM".
✌ LEBIH AKTIF BILA BEKERJA ( Tidak memenatkan )

Harga:Rm 42
(postage rm 8 sm / rm 12 ss)
Wasap:0188739885