WALL OF FAME

WALL OF FAME
Wall of Fame - RiaNa Beauty

Saturday, 14 October 2017

Lemonex

Lemonex
Image result for 🆕LEMONEXImage result for 🆕LEMONEXFoto ZV Mcdb.Foto ZV Mcdb.Foto ZV Mcdb.
🍋9 KELEBIHAN LEMONEX🍋

1. Tidak perlu berlapar
2. Tidak wajib bersenam
3. Metabolisma cepat naik
4. Detox
5. Cepat mencairkan lemak
6. 3x lebih pantas melangsingkan berat badan
7. Tenaga bertambah
8. 3x lebih pantas kecilkan perut
9. Kurus dalam masa 14 hari

🍋CARA MINUM🍋
1. Minum lemonex 1 sechet 15 minit sebelum sarapan

2. Minum air 2-3L sehari

3. Selepas 7 malam jangan minum manis atau bergula

🍋CARA 3X LEBIH PANTAS DAN BERKESAN🍋
1. Minum lemonex 1 sechet 15 minit sebelum sarapan

2. Air 3L
3. Jangan minum atau makan makanan manis
4. Jangan makan makanan berminyak
5. Senaman ringan 10-15 minit sahaja
6. Kerap melakukan kerja2 yang mengeluarkan peluh.

🍋YANG TAK BOLEH MINUM🍋

❌ Ibu mengandung
❌ Ibu menyusu
❌ Kencing manis
❌Jantung

Ingredients lemonex "grapefruit" ialah buah limau gedang salah satu buah yang mampu mengurangkan berat badan.

Formular Lemonex
tidak perlu diet ketat
Tidak wajib bersenam

Lepas jam 7malam dilarang minum atau makan manis

Lemonex tiada side efect
Tiada ciri birit
Lawas membuang
Melancarkan darah
Memberi tenaga

Lemonex ada 30 sechet dan setiap hari minum satu sachet sahaja bermakna boleh tahan satu bulan

LEMONEX berperisa 🍋 LEMON yang sangat sedap.

Itu saje dah boleh kurus.

OPSSS!!! TERKURUS TANPA SENGAJA

============================
.
Dulu 146kg, KINI 90 kg. WOWW
Gara2 mengamalkan minum LEMONEX Enot kini berjaya turunkan berat badan.
.
"DULU akak 146kg, kalau akak boleh berusaha untuk KECIK kan badan kenapa tak korang Yg kat luar tu"
(Pengguna & Duta LEMONEX, Enot Pelawak)
.
Dulu Enot pon mengalami masalah Yg sama, Kini Enot tersenyum lebar..dan lebih berkeyakinan dalam kerjayanya
.
Nak kurus macam ENOT tak?

Harga:
Rm 139

Wasap:018 8739885

Honey Bee Venom Serum

Honey Bee Venom Serum
Image result for Honey Bee Venom Serum

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
HONEY BEE VENOM SERUM

- Membantu kecutkan jerawat.
- Membantu menghilangkan noda-noda 
di muka(pakai konsisten).
- Membantu menghilangkan eyebag.
- Membantu tegangkan kulit muka.
- Membantu mengecilkan liang pori.
- Mudah meresap ke dalam kulit.
- Tidak melekit.

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
HONEY BEE VENOM SERUM

- Ekstrak Madu
- Propolis
- Ekstrak Royal Jelly

CARA PENGGUNAAN HONEY
BEE VENOM SERUM

- Cuci muka dengan pencuci muka harian.
- Kemudian keringkan muka dengan tuala bersih.
- Sapu Honey Bee SERUM.
- Gunakan sebelum tidur untuk kesan yang lebih efektif.

Harga:

Rm 96
(Postage  Rm 9 sm/ Rm 13 ss)
Wasap :018 8739885

Honey Bee Venom Nutri Cleansing Foam (True Island)

Honey Bee Venom Nutri Cleansing Foam (True Island)
Image result for Honey Bee Venom Nutri cleansing FoamImage result for Honey Bee Venom Nutri cleansing FoamImage result for Honey Bee Venom Nutri cleansing Foam
FUNGSI & KELEBIHAN HONEY BEE NUTRI CLEANSING FOAM 

~Kaya dengan ekstrak madu, royal jelly & propolis yang melembapkan & meremajakan kulit wajah.
~Melembutkan kulit wajah selepas setiap kali cucian
~Tidak seperti pencuci wajah biasa, berbuih sangat halus & lembut.
~Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin dan kolagen.
~Menjadikan kulit lebih anjal, licin, berseri kulit dan lembap sepanjang hari
~Mampu menanggalkan semua sisa mekap tanpa mengiritasikan kulit.
~ Bebas paraben & mempunyai kelulusan KKM

CARA PENGGUNAAN HONEY BEE NUTRI CLEANSING FOAM    
1. Basahkan tangan & wajah dengan sedikit air.
2. Picit sedikit (ikut keselesaan) Cleansing Foam ke tapak tangan.
3. Boleh terus sapu & buihkan ke tangan dahulu atau terus ke wajah.
4. Cuci muka selama 30 saat @ 1 minit.
5. Bersihkan dengan air.

True Island Honey Bee Nutri Cleansing Foam produk 100% Original dari Korea yang diimport masuk ke Malaysia oleh Nafurra Global.

Harga:
Rm  60 
(Postage Rm 9 sm / Rm 13 ss
Wasap:018 8739885

Friday, 13 October 2017

Kopi Boomz

Kopi Boomz

KOPI BOOMZKOPI BOOMZ

Cara Besarkan Payudara : Minum Kopi Boomz
Payudara yang kecil, kendur dan jatuh menjadi kerisauan bagi sesetengah wanita. Kini ada cara besarkan payudara tanpa perlu kos yang tinggi dan prosedur yang menyakitkan. Sebab adanya minuman yang mengandungi pati ektrak khas, khusus untuk wanita yang ingin menjaga aset payudara, miss V, kulit yang mulus, disamping memiliki badan yang ramping. 
Kopi Boomz adalah kopi pracampuran dengan kandungan seperti: 

Creamer 73.000%. 
Coffee 17.000%. 
Collagen 4.000%. 
L -Glutathione, glutathione 2.000%. 
Acerola Cherry Extract 1.000%. 
Wolfberry Extract 1.000%. 
lsolate (soy protein) 1.000%. 
Psyllium Hush 0.700%. 
Coffee Odor 0.300%. 

Kini anda tak perlu risau lagi dengan bentuk payudara anda sebab ada kopi boomz

Kelebihan Kopi Boomz 👇👇
💋 membantu menegangkan payudara yang kendur
💋 mengetatkan vagina
💋 membantu memutihkan kulit
💋 menstabilkan metabolisme
💋 rendah kalori
💋 mengurangkan kedutan-anti aging
💋 mengekalkan tenaga
💋 membantu membakar lemak berlebihan

CARA PENGAMBILAN :-
✨ 1 paket dibancuh dengan satu cawan air panas . sehari minum 1 kali pagi / malam sebelum tido

1 Box = 10 Sachets (Net Weight 15 g. x 10 Saches.)

Harga:
Rm 25 
(Postage Rm 8 sm / Rm 12 ss)
Wasap:018 8739885

Bumebime Soap

Bumebime Soap
Image result for Sabun Bumebime.BUMEBIME MASK NATURAL SOAP
(SABUN VIRAL)..📣📣📣📣
Kelebihan : 🌸menjadikan kulit berseri dari penggunaan pertama
🌸 mengurangkan kemunculan tompok gelap
🌸memudarkan parut
🌸membunuh bakteria penyebab jerawat
🌸diperbuat dari bahan semulajadi
🌸ekstrak dari lendir siput untuk menyembuhkan luka & memudarkan parut
🌸ekstrak madu untuk melembutkan dan melembapkan kulit
🌸AHA asid daripada buah buahan untuk mengangkat sel kulit mati 💵 Harga RM30/pcs
🚗 COD SEKITAR BDR SRI PUTRA
✔POSTAGE SM RM8 & SS RM10

PM/WHATSAPP SEKARANG📣📣
011-33418168
011-33418168
011-33418168

#sabunviral
#bumebime 
#sabunpemutihmurah 
#cepatdapatkansekarang 
#bazaarbeautyproduct 😘😘😘😘Related imageRelated imageImage result for Sabun Bumebime.PERHATIAN SEMUA DEH!!!! Tiada istilah x ori @fake ok!! Www.wasup.my/601119455981

#bumebime 
#bumebimemasknaturalsoap
#bumebimesoap
#bumibimesoaps #bumebimeph
#bumebimevietnam
#bumebimeviralsoap
#bumebimesoaporiginal
#kosmetiknisa 
#hargamurah 
#hargaborongmalaysia

INSTANT WHITENING & GLOWING 

Bumebime Soap sabun yang viral kini di Negara-negara asia seperti di Thailand, Indonesia, Singapore, Brunei dan juga Filiphine! 
Kini mula viral pula di Malaysia.
Bumebime Mask Natural Soap merupakan sabun instant whitening yang dikeluarkan di Thailand.
Sabun ini adalah 100% semulajadi, halal, dan mendapat pengiktirafan dari FDA di Thailand.
Ramai yang telah Berjaya mencerahkan kulit seluruh badan dengan sabun instant whitening 
Bumebime Soap ini! 
Hampa semua bila lagi nak rasai kehebatannya? 

FUNGSI & KELEBIHAN BUMEBIME SOAP INSTANT WHITENING  : 
Memutihkan bahagian tubuh 
Menghilangkan parut 
Menananggalkan sel kulit mati 
Menghilangkan bekas gigitan nyamuk 
Menghilangkan streat mark 
Menghilangkan flek2 hitam pd bahagian siku, luntut, bawah ketiak dn d mis v
Selamat digunakan untuk semua jenis kulit 
Keberkesanannya mengikut jenis kulit (ada yg segera mendapat kesan ketara dan ada juga yg beransur2)
Boleh digunakan untuk seluruh bahagian tubuh SAHAJA!!
Dengan Bumebime Soap anda tidak perlu lagi risau dengan kulit yang berdaki dan berkerak.
Dengan sekali sental sahaja semua daki dan kerak hilang dalam sekelip mata !!!
Memang magic dan instant putih!
Bukan putih sementara, tapi putih kekal.
Bau sabun sangat wangi dan sangat lembut pada kulit.

ANTARA BAHAN-BAHAN TERKANDUNG DALAM BUMEBIME SOAP INSTANT WHITENING  : 
● Ekstrak dari Snail Slime.
● Ekstrak dari Madu Asli.
● Ekstrak Buah Nenas
● AHA Asid dari Buah-buahan Citrus
● Ekstrak Minyak Kelapa Asli
● Ekstrak Buah Anggur

CARA PENGGUNAAN SABUN BUMEBIME INSTANT WHITENING  : 
Gunakan seperti sabun mandi biasa. 
Gunakan setiap kali mandi (2-3 kali sehari) 
Untuk kesan terbaik, apply sabun dan sental dengan span selama 3-5 minit 
Selepas 3-5 minit baru dibasuh dan dibilas dengan air. 
Sesuai digunakan secara harian. 

100% NATURAL & SELAMAT TANPA
 KESAN SAMPINGAN
100% ORIGINAL/ AUTHENTIC PRODUCTS

Harga:
1 pc Rm 20 
(Postage Rm 8 sm /Rm 12 ss)

Wasap:018 8739885

Supreme Gluta White

Supreme Gluta White
Image result for supreme gluta white 1500000mgImage result for supreme gluta white 1500000mgRelated imageImage result for supreme gluta white 1500000mg
1 botol = 30 Softgels) 

100% ORIGINAL

Diimport dari Korea. 

Supreme Gluta White 1500000 mg. Yang diimport dari Korea, mengandungi antioksidan sayur-sayuran dan buah-buahan. Dengan komposisi bahan-bahan dari bahagian atas industri makanan tambahan dan gred premium glutation, Q10, Kolagen, biji anggur, Acerola ceri, Koji Berry, asid hyaluronik, Green Coffee Berry, Raspberry, Biothin, Lecithin dan banyak lagi dalam satu kapsul. dibungkus untuk Mengekalkan nilai Vitamin Yang Cepat Diserap 

KHASIAT 

~Berbentuk sofgel agar cepat serap kedalam tubuh untuk kesan yang lebih baik 
~Mengoptimumkan prestasi melanin pigmen. 
~Mempercepatkan lapisan kulit yang lebih mendalam 
~Menjadikan kulit merah jambu  
~Membantuan melembapkan kedalam kulit. 
~Merangsang maksimum kolagen.  
~Merangsang peredaran darah  
~Untuk kulit yang sihat  
~Mengurangkan kedutan Firming kulit,jeragat dan tompok-tompok hitam, parut jerawat ~Mengurangkan dan Mengetatkan liang roma dan melicinkan muka  
~Membentuk muka V Shape.  
~Mengekalkan rambut dan kuku  yang sihat 

Bahan-bahan: 

L-Glutathione 1500000mg 
Collagen 400000mg 
Koenzim Q10 2000mg 
Vitamin C 50000mg 
Bioflavonoi 2000mg 
Hyaluronic Acid 2500mg 
Koji Berry 2000mg 
Green Coffee Berry 1200mg 
Raspberry Extract 1200mg 
Pine Bank Ekstrak 1500mg 
Grape Seed Extract 1500mg 
Acerola Cherry 3000mg 
Campurkan Berry Extract 3000mg 
Lecithin 4000mg 
Biotin 3000mg 
Inositol 60mg 
Zink 30mg 

DOS: Ambil 1-2 tablet sehari sebelum makan
AMARAN: Tidak digalakkan untuk ibu-ibu hamil, menyusu dan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun. 

Harga :
Rm 55 sm / Rm 60 ss

Wasap:018 8739885

Thursday, 12 October 2017

Glamrose Flawless Spray

Glamrose Flawless Spray
Related imageFoto ZV Mcdb.Foto ZV Mcdb.Foto ZV Mcdb.
🌹 Wangian berasaskan LAVENDER dan tahan sehingga 24JAM
🌹 Menyegarkan, Meganjalkan, Melembabkan kulit wajah
🌹 Mengawal dan Menghalang pengeluaran minyak yg berlebihan di kulit wajah
🌹 Memutihkan dan menyerikan dan kulit akan nampak lebih glowing
🌹 Menampakan kulit wajah lebih awet muda
🌹 Mengekalkan dan Mencantikkan solekan di wajah dengan hnya spray sahaja
🌹 Sesuai utk semua jenis kulit & boleh digunakan pada bila2 masa
✔Spray Tahan Mekap Sehingga 24 jam
✔Melembabkan Kulit
✔Ada Tambahan Glitters
✔Memberi Effect Glowing Pada Kulit
✔Membantu Mencerahkan Kulit
✔Haruman Lavender 
✔Boleh Spray Bila-Bila Masa Untuk Menyegarkan Kulit Wajah
✔Pilihan Kegemaran MUA

Harga 
RM35.00
Pos RM9 sm RM13 ss

Wasap:018 8739885

Tabita Trial Set 4 In 1

Tabita Trial Set 4 In 1



Tabita Skincare membuatkan pakej penjagaan kecantikan kulit dan wajah untuk memudahkan anda dalam melakukan perawatan. Pakej exclusive Tabita Skincare mengandungi :

Facial Soap 
Daily Cream 
Nightly Cream
Smooth Lotion 
------------------------------------------------------------------


Tabita Daily Cream- 
Daily Cream berfungsi sebagai Tabir Suria yang dapat menjaga kulit dari pancaran matahari dan radikal bebas yang dapat merosakkan kulit wajah. Warna tabita daily cream menyerupai warna kuning mustard.

1. Menghilangkan flek di wajah
2. Mengecilkan pori-pori
3. Meremajakan kulit
4. Memutihkan kulit
5. Mengencangkan kulit
6. Membuat kulit lebih bercahaya
7. Meratakan lubang bekas jerawat
8. Menghilangkan jerawat

Tabita Nightly Cream- 
mengandung ekstrak pepaya, vitamin A, vitamin C dan vitamin E serta benzoyl. Vitamin A sangat ampuh untuk membantu mengeringkan jerawat pada kulit dan menstabilkan kondisi kulit. Vitamin C dapat mencerahkan kulit da membuat kulit putih merona. Vitamin E dapat menghaluskan kulit dan meremajakan kulit. Benzoyl adalah kandungan yang sangat ramah lingkungan dan dapat mengeringkan jerawat sampai ke lapisan kulit terdalam, memperbaiki struktur bagian dalam kulit, menstabilkan jaringan lemak yang menyebabkan timbulnya jerawat, sehingga jerawat enggan muncul lagi.

Tabita Facial soap- 
Tabita ini mengandungi Ekstrak Papaya yang dapat memutihkan warna kulit secara semulajadi dan mengurangkan kedutan pada kulit. Keluarkan sedikit saja dan gunakan sehari 2 kali untuk mecuci wajah dan leher.

Tabita smooth lotion – 
Toner ini berfungsi untuk menghaluskan kulit. Cara menggunakannya adalah dengan diusapkan pada wajah yang telah dibersihkan menggunakan Tabita Facial Soap. Sekali pemakaian cukup 3 titis diatas kapas muka dan disapu pada wajah yang masih dalam keadaan lembab (setelah cuci muka, bilas, dan aplikasikan toner.)

Tabita Skin Care Boleh :
Menghilangkan jerawat
Meratakan lubang bekas jerawat
Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah dan pigmentasi/warna kulit tidak rata
Menghilangkan noda bekas jerawat
Memperbaiki kulit Kusam
Mencerahkan warna kulit
Mengecilkan pori-pori
Membuat kulit nampak lebih berseri dan bercahaya
Meremajakan kulit
Mengencangkan kulit, sehingga anda kelihatanlebih muda.

Bahan-bahan utamanya antara lain:
Collagen
Serbuk mutiara
Japanese Tea
Japanese Papaya
Vitamin C
Vitamin E

Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti HYDROQUINONE di mana banyak digunakan di dalam kebanyakan produk-produk kecantikan. Bahan berbahaya ini dapat menyebabkan kesan yang negatif seperti kanser kulit.

Cara Menggunakan
1. Cuci muka & leher dengan Facial Soap secara merata, lalu dibilas TANPA dikeringkan / dilap
2. Sapukan dengan SMooth Lotion yg sudah dituang di atas kapas tipis kira2 3-6 titis.
3. Usapkan ke wajah & leher dengan perlahan sercara merata (JANGAN DIGOSOK / DITEKAN)
4. Setelah itu, dlm keadaan lembab, sapukan pula Daily Cream (Pada siang hari) & Night Cream (Pada malam hari) secara rutin setiap hari

------------------------------------------------------

FAQ

1- Tabita skincare sesuai untuk semua jenis kulit ?
*Sudah tentu sesuai...sesuai untuk kulit jerawat,kusam,sentitif,and kulit yang kurang bermaya..Juga sesuai untuk umur 18thn – 50++

2- Boleh tak wanita preggy/BF/Menyusukan baby pakai tabita skincare ?dalam catalog ada tertulis tidak sesuai.adakah benar?

*Sebenarnya mana2 jenis product memang tidak menggalakkan wanita yang hamil atau menyusukan baby menggunakan sebarang jenis product.kerana seperti yang kita tahu hormone wanita berbeza2.ada wanita yang ketika hamil,mereka mengalami kulit sentitif seperti naik ruam2 hitam diwajah.ditangan da nada yang kulit panas..jadi semua itu berpunca dari hormon baby yang kuat.jadi setiap product tidak mahu mengambil risiko jika berlalu seperti itu ketika pemakaian product2 skincare.seperti sedia maklum,ramai juga yang memakai pemakaian product tabita ,walaupun mereka hamil dan menyusukan baby kerana tiada effect negative yang akan berlaku.semuanya bergantung kepada hormone baby.jika risau,customer boleh menggunakan set tabita tetapi tidak menggunakan smooth lotion kerana takut penglupasan berlaku dan membuatkan kita tidak selesa.

3- Kenapa wajah saya tiada penglupasan ?sudah hampir seminggu saya menggunakan tabita skincare*
* penglupasan berlaku hanya pada kulit wajah yang mempunyai sel2 kulit mati yang teruk untuk memastikan kotoran2 sel2 kulit mati itu keluar.jika tiada berlaku penglupasan,bermakna kulit anda sangat elok dan sesuai dengan product ini tetapi mengambil masa untuk melihat perubahan.teruskan sahaja pemakaian tabita ini kerana pasti anda puas hati dengan perubahan nya nanti. 

4- Kenapa wajah saya mengalami penglupasan yang sangat teruk ? muka naik ruam2 dan bengkak !adakah saya harus berhenti ?
*jika berlaku penglupasan yang teruk sehingga membuatkan wajah anda bengkak dan naik ruam pada wajah,teruskan saja pemakaian seperti biasa.tidak perlu berhenti.tetapi hanya perlu kurangkan smooth lotion.mungkin sebelum ini kamu pernah mengambil dan mencuba product yang pernah mengalami openglupasan yg teruk ataupun kulit kamu sentitif dengan bahan2 semula jadi.tidak perlu berhenti teruskan kerana ia akan kembali normal dan kulit akan bertambah cantik.

5- Adakah kulit akan rosak atau kusam jika kita berhenti memakai tabita skincare ?apa yang akan berlaku jika kita berhenti menggunakan tabita skincare

*Skincare adalah factor utama kecantikan seorang wanita.kulit akan lebih kusam,jerawat akan mula naik dan kulit tidak akan bersih licin seperti ketika kita memakai tabita skincare.ini kerana ,setiap product juga akan berlaku perkara yang sama jika kita berhenti menggunakan product skincare diwajah kita.kita seringkali bebas kulit dengan udara yang kotor,matahari yang panas,cuaca yang tidak menentu.tetapi jika kita tidak protect wajah kita dengan perlindungan skincare,kulit akan lebih teruk kerana wajah kita mesti la seringkali dibersihkan dari kotoran2 luar.moral of the story,jika kita mandi dibiasakan dengan sabun yang wangi,dan kemudian kita berhenti menggunakan sabun,hanya bilas dgn air..adakah badan kita akan wangi seperti selalu?adakah wangi itu akan kekal lama ?tidak bukan..ia akan berubah warna kulit,kulit kering,tubuh berbau.begitu juga skincare kita .perlu dijaga rapi dan tidak sesekali berhenti menggunakan skincare melainkan kita berhenti menggunakan skincare tabita,dan mencuba skincare yang lain supaya kulit kekal bersih dan licin.

Harga:
1set :Rm 60(Postage Rm 9 sm / Rm 13 ss)

Wasap:018-8739885

Thursday, 23 February 2017

Jamu Sakti Cinta

Jamu Sakti Cinta
Foto RiaNa Clv.Foto RiaNa Clv.Foto RiaNa Clv.Foto RiaNa Clv.Image result for jamu sakti cintaImage result for jamu sakti cinta

Nak kurus ........
Nak cantik..........
Nak cik suami geram ......
Nak cik suami sentiasa rindu.....
X perlu berbelanja sampai ribu riggit...... 
Hanya perlu pandai mencari Jamu atau ubat2 yg berkualiti dan selamat sahaja.......
Baru tiada kesan sampingan dikemudian hari.... Pastu kita xnak kan bile dah kurus n stop ubat terus jd besar 3 kali gnda dari tubuh asal......Xmo xmo xmo........Takut........
Mari cuba Jamu Sakti Cinta dari CLV nih.. (Khas Jamu utk kuruskan badan)Jamu yg boleh buatkan korang slim melim dan langsing..
Terbeliak biji mata cik abg😳
Diperbuat dr 100% bhn semulajadi....
Selamat utk d amalkn....
Tiada kesan sampingan.....


JAMU SAKTI CINTA :
MENGURUSKAN BADAN SECARA EFEKTIF
●Dapat menguruskan dan Melangsingkan badan
●Dapat mengempiskan perut yg buncit 
● Mengembalikan dan menguatkan tenaga luaran dan dalaman
●Mengembalikan semula keharmonian rumah tangga
●Membuang angin dalam badan
● Memulihkan tenaga
●Melancarkan peredaran darah
● Menurunkan berat badan
● Seri awet muda dan mencantikkan kulit
●Membuang toksin dalam badan
●Merawat sakit urat dan sendi
●Sakit Uluran dan Batu Karang
●Kencing Manis (Diabetes)
● Lelah
●Menaikkan nafsu ghairah suami dan isteri ketika bersama
●Merawat masalah terkencing ketika batuk dan bersin
KEISTIMEWAAN EKSLUSIF JSC bagi WANITA
● Berkesan untuk merapatkan, menyendatkan dan mengetatkan keintiman wanita
●Merawat masalah longgar, rahim turun, berair dan kurang mencengkam
● Mencegah kanser payudara dan rahim
● Menghilangkan Senggugut
●Menjadikan pusingan haid teratur
● Mengecut dan menguatkan rahim selepas bersalin
● Membantu meningkatkan kesuburan wanita
● Merawat keputihan
BAHAN-BAHAN 100% HERBA

ATURAN PEMAKANAN
2 hinnga 8biji sehari (pagi @ malam) @ kapsul dibuka dan serbuknya di campur bersama air untuk di minum

TIDAK SESUAI UNTUK
ibu hamil dan hentikan sementara ketika datang haid

DISARANKAN
- minum air masak dengan kerap untuk memudahkan proses menyahtoksin dalam badan di waktu pagi
- jarakkan 3jam jika ada mengambil makanan tambahan lain

CARA MAKAN

amalkan 1 hingga 8 biji sehari (pagi @ malam) bergantung berat badan seseorang


wsapp👉 018-8739885