WALL OF FAME

WALL OF FAME
Wall of Fame - RiaNa Beauty

Tuesday, 14 August 2018

Kabuki Brush 10pcs

Kabuki Brush 10pcs
Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.
Anda suka makeup tapi makeup sering bercapuk dan tidak di blend dengan baik?
.
👉🏻Anda WAJIB memiliki set Kabuki Brush dari kami hari ini

Kelebihan Kabuki Brush
💞Sangat Lembut
💞Mudah digunakan dan dibawa ke mana-mana
💞Bulu Nylon Synthetic (Halal) dan pakar dalam meratakan semua jenis liquid cream dan powder based makeup
💞Harga yang Sangat MURAH
💞Pilihan Warna yang sangat cantik dan menarik

👉🏻1 packet ada 10pcs
👉🏻 Warna random mengikut stock yg available

Harga:
Rm 35(Postage Rm 8sm/Rm 12 ss)

Wasap:018 8739885

Odbo CC Cushion

Odbo CC Cushion
Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.
Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.
👉FREE REFILL 😋

Ini bukan Foundation biasa! Ini foundation 3 dalam 1. Jimatkan wang tanpa perlu beli bedak asas, krim siang dan foundation.

Kini anda boleh gunakan 3 produk ini dalam 1 masa! Jimatkan!

Feedback customer ramai yang suka dengan CC CUSHION ODBO ni!

KELEBIHAN CC CUSHION ODBO
========================
💕MUKA TIDAK BERCAPUK BILA BERPELUH
💕WAJAH AKAN LEBIH GLOWING
💕MENUTUP CELA DGN SGT EFEKTIF
💕MERAWAT KULIT KERING
💕MENCERAH DAN MENYERIKAN WAJAH

Harga:
Rm 20 (Postage Rm 8 sm / Rm 12 ss)
Wasap:o18 8739885

Sunday, 12 August 2018

Blue Wizard Sex Drop

Blue Wizard Sex Drop
Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Image result for BLUE WIZARD SEX DROP
Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.

Isteri atau diri hampa sendiri ada Masalah di Bawah 
Rasa Hilang Mood untuk bersama 
Lambat atau tak rasa Ghairah sama sekali
Susah nak puas
Nafsu dingin 
Isteri tak nak layan hampa sebagai suami
Sebagai Isteri ataupun Suami yang sayangkan Isteri di luar sana inginkan  SESUATU YANG SANGAT LUAR BIASA
Hampa dah tak perlu nak Risau lagi...
Biar kami BANTU hampa suami isteri dengn cara yang sangat Mudah

RAHSIA HEBAT NAFSU MENINGKAT & MEMBUAK-BUAK HANYA DALAM MASA 5 MINIT 
blue wizard 2
BLUE WIZARD 
MENGHANGATKAN KEMBALI CINTA ISTERI 

Tidak dinafikan, wanita yang telah berumah tangga dan telah melahirkan anak, nafsu untuk berhubungan intim semakin berkurangan atas pelbagai faktor. Antaranya faktor keletihan, faktor stress menguruskan rumah tangga, faktor usia dan sebagainya.


Untuk mendapatkan kembali kehangatan isteri umpama malam pertama bukanlah sesuatu yang mudah. Namun adalah tidak mustahil. Dengan Blue Wizard, InshaAllah dapat mengembalikan semula kehangatan asmara si isteri yang mungkin sudah sekian lama pudar. 

Blue Wizard adalah cecair perangsang wanita antara yang paling
terkenal untuk mengatasi masalah wanita yang kurang ghairah dalam berhubungan intim suami isteri dan dapat membangkitkan rangsangan seks secara spontan dan cepat.
Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara dan kasih sayang keluarga. 
Image result for #BLUEWIZARD
BLUE WIZARD merupakan cairan yang tidak berbau, tiada rasa dan tidak berwarna, natural dan selamat di gunakan dan tiada kesan sampingan. 

Satu botol BLUE WIZARD mengandungi 15 ml dan boleh digunakan untuk 3-5 kali kerana isi kandungannya yang lebih banyak dibandingkan dengan produk perangsang wanita yang lain.


Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technologi terkini yang berkualiti tinggi. Tidak mengandungi toksik,dadah,alkohol malahan tiada kesan sampingan dan yang penting ianya selamat. 

FUNGSI & KEBAIKAN BLUE WIZARD : 
Meningkatkan pelinciran semulajadi di sekitar kawasan faraj dan mengurangkan geseran yang boleh menjadi gangguan yang besar semasa hubungan intim. 
Memberikan hasil yang cepat dan dapat membangkitkan nafsu wanita secepat 5 minit- 10 minit. 
Blue Wizard adalah dijamin selamat untuk wanita dan bebas dari sebarang bahan kimia. 
Membantu wanita untuk mempunyai lebih banyak orgasma dan orgasma boleh dicapai lebih daripada sekali dalam masa yang singkat. 

Cecair yang tidak berbau dan tidak berwarna, serta tidak mempunyai rasa. 

CARA PENGAMBILAN BLUE WIZARD : 
Masukkan 15 – 20 titis Blue Wizard ke dalam minuman dan juga boleh 
diminum tanpa campuran minuman lain. 
Dalam waktu 15 minit setelah di minum sampai habis maka wanita akan 
semakin naik nafsu dengan spontan dan terangsang. 

PANTANG LARANG PENGAMBILAN BLUE WIZARD :
Tidak boleh minum air kelapa sebelum dan selepas minum Blue Wizard (Kerana Blue Wizard tidak akan berkesan) 
Tidak boleh dicampur minuman yang mengandungi susu. 

Elakkan dicampur dalam minuman yang terlalu masam.

AWAS! PERINGATAN KERAS !!! 
Untuk kegunaan suami isteri yang sah sahaja 
Wanita mengandung dilarang menggunakan produk ini. 
Simpan pada suhu bilik yang sejuk dan kering 

Jauhkan dari jangkauan kanak-kanak dan simpan ditempat yang selamat. 

Harga:
Rm 50 sm / Rm 60 ss
Wasap:018 8739885

Titan Gel Made in Russia 100% Original

Titan Gel Made in Russia 100% Original
Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.

➡️ Titan Gel Lebih sensitivi semasa bersetubuh, orgasma yang lebih lama dan lebih kuat.
➡️ Titan Gel Meningkatkan kualiti sperma.
➡️ Titan Gel Melancarkan peredaran yang tersumbat
➡️ Titan Gel Meningkatkan peredaran darah
➡️ Titan Gel Peningkatan lilitan dan peningkatan panjang 6-8cm kepada zakar anda.
➡️ Titan Gel Merawat tisu-tisu batang zakar untuk lebih subur dan baik
➡️ Titan Gel Memberi tumbesaran yang zakar lebih lancar dan kuat
.
.
☄CARA GUNA TITAN GEL☄
▶️ Sapu dan urut bagi meratakan cream di bahagian zakar anda.
▶️ Gunakan 1,2 kali sehari seeloknya selepas mandi.
▶️ Biarkan titan gel terus meresap kedalam tisu zakar.


Harga:
 Rm 50 Sm / Rm 55 ss
Wasap:018 8739885

Omg Mascara

Omg Mascara
Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.

OMG SANGAT WOW 
THE BEST MASCARA

Sebab :
✔ Waterproof
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tahan 24 jam selagi xcuci
✔ Tak hitamkan bawah mata
✔ Mudah di bawa ke mana sahaja
✔ Senang untuk di gunakan
✔ Isi tidak mudah kering

Kelebihan 💁
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Boleh digunakan di bawah mata
✔Tidak mengatalkan mata
✔Tidak menanggalkan bulu mata
✔ Maskara fiber
✔ Ada pro vitamin B5&E yg mampu memanjang serta melentikkan bulu mata ke tahap maxima

Harga:
Rm 20(Postage Rm 8 sm / Rm 12 ss)
Wasap:018 8739885

Hammer Of Thor

Hammer Of Thor
Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.
Hammer Of Thor (H.O.T) Original Italy, adalah supplement untuk ketahanan dan tenaga lelaki. 
Merupakan produk tahan lama yang kian viral di Media Sosial asbab kehebatannya dalam menghasilkan lelaki sejati yang power. Produk-produk yang seumpamanya dengan H.O.T sememangnya banyak ada di pasaran. Thor’s Hammer yang telah lama berada di pasaran seluruh dunia dan kini masuk 10 tahun ia dipasarkan telah membantu ribuan para lelaki yang ada masalah dalam melakukan hubungan seks. 

Hammer Thors ini Telah Di Luluskan Pengedaranya Oleh FDA, Dimana Telah Lulus Ujian Secara Klinikal Dan Terbukti Selamat Tanpa Ada Kesan Sampingan yang lain.Melalui ujian klinikal yang dilakukan terhadap 10,000 peserta lelaki umur lingkungan 18-78, 95% peserta mendapat kesan-kesan yang optimum dan memberangsangkan. 


Keberkesanan Hammer Of Thor boleh di lihat selepas 1@2 jam pengambilanya selepas Herba bertindak balas dengan Aliran darah kita. Selain berfungsi untuk tahan lama dan menguatkan zakar, H.O.T juga Memperbaiki kesihatan jantung dan pembuluh darah, serta mampu menghasilkan perubahan saiz pada zakar (Kembang & Panjang Secara Kekal) 

Hammer Thors adalah 100% selamat dan semulajadi. Dengan kehebatan herba-herba yang digunakan serta “Technology Smart Dose” pengguna Hammer Of Thor tidak perlu menelan 2-9 kapsul sehari seperti herba-herba jenama yang lain. Hanya 1 kapsul Hammer Of Thor sehari sudah mencukupi untuk kesan yang luar biasa. 

FUNGSI & KELEBIHAN HAMMER OF 
THOR ORIGINAL ITALY : 
🚹 Meningkatkan Stamina. 
🚹 Membangkitkan Ghairah Libido. 
🚹 Mengatasi Permasalahan Ejakulasi Pramatang 
🚹 Menambah Ketegangan, Lebih Kuat & Keras Semasa Ereksi. 
🚹 Mendapatkan Orgasme Yang Lebih Nikmat. 
🚹 Mengubati Impotensi. 
🚹 Tahan Lebih Lama. 

🚹 Membesarkan & Memanjangkan Saiz Zakar. 

CARA HAMMER OF THOR BERFUNGSI : 

✅ Pengambilan Minggu Pertama :
Anda akan merasakan tubuh yang lebih bertenaga dan keinginan seksual yang lebih kuat.Ereksi secara semulajadi terjadi dengan peningkatan aliran darah ke Mr P. 

✅ Pada Minggu Kedua :
Kadar hormon dalam tubuh adalah antara punca utama permasalahan dalam hubungan sex pada lelaki.Dengan pengambilan secara consistant akan memulihkan hormon. Ereksi menjadi lebih stabil dan lama. Hubungan seksual pun dapat bertahan lebih lama, keghairahan meningkat. 

✅Dalam 30 Hari :
Fungsi seksual akan pulih dan kembali normal. Anda akan mendapatkan kembali keyakinan diri dan mampu untuk melakukan hubungan seks pada bila-bila masa saja. 

✅ Bulan Kedua & Ketiga :

Pada peringkat ini adalah di tahap pembesaran Mr P. Untuk mendapatkan hasil yang maximum untuk pembesaran dan pemanjangan secara stabil .Digalak sekurang-kurangnya pengambilan 3 ke 4 bulan secara berterusan

BAHAN-BAHAN TERKANDUNG DALAM HAMMER OF 
THOR ORIGINAL ITALY : 
🌿 Maca Extract 
🌿 Onopordum Acanthium 
🌿 Tribulus Terrestris 
🌿 Extract Sideritis Scardica 
🌿 Epimedium 
🌿 Extract (Horny Goat Weed) 
🌿 Ginkgo Biloba 
🌿 Extract Panax Ginseng 
🌿 Extract Saw Palmetto 
🌿 Extract Hypercum Perforatum 
🌿 Nettle Root Extract 

🌿 Licorice Root Extract 

CARA PENGAMBILAN HAMMER OF THOR 
ORIGINAL ITALY :
→ Telan 1 biji setiap hari sebaiknya 1 jam selepas breakfast.

→ Banyakkan pengambilan air masak untuk kesan terbaik. 

ISI KANDUNGAN : 
30 BIJI/BOTOL 

(Untuk 1 Bulan Pengambilan) 

Harga:
Rm 90 (Postage Rm 8 sm / Rm 12 ss
Wasap:018 8739885

Span Beauty Blender

Span Beauty Blender
Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.
 Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.
SPAN BEAUTY BLENDER @ SPAN AIR MATA 😍

🌷FUNGSI
👉🏻Untuk kegunaan make up/foundation/concealer
👉🏻Alternatif kepada berus mekap.
👉🏻Sapuan yang lebih sekata dan nampak lebih natural.
👉🏻Untuk kesan sapuan professional 
👉🏻Berbentuk Titisan Air / Air Mata
👉🏻Boleh dibasuh berulangkali selepas penggunaan utk tahan lama..

🌸TIPS PENGUNAAN SPAN
👉🏻Basahkan span dahulu sebelum digunakan.
👉🏻Gunakan ketika masih lembab untuk hasil yang lebih cantik.
👉🏻Gunakan bahagian muncung tirus untuk bahagian yang sukar dicapai
👉🏻Gunakan bahagian lebar untuk bahagian pipi dan keseluruhan muka

Harga:
Rm 15 (Postage Rm 8 sm /Rm 12 ss
Wasap:018 8739885

Blusher Viral

Blusher Viral
Image result for BLUSHER VIRAlFoto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.

💞Gunakan sedikit sahaja warna akan jadi sweet
💞Packing mudah di bawa kemana mana
💞warna blusher cod SWEET PINKY sesuai dgn semua warna kulit terang atau gelap
💞Senang di pakai
💞Berbau wangi

✅pipi kusam? 
nk pipi pinkish2 ? meh try blusher viral😍

KEISTIMEWAAN BLUSHER VIRAL 🔥
⭐️Pipi jadi Glowing 
⭐️Jenis CREAM
⭐️Tahan 5 -6 jam
⭐️Pinkish² & menaikkan seri wajah

Harga:
Rm 20 (Postage Rm 8 Sm / Rm 12 ss)

Wasap:018 8739885

Cherry Blossom 3 in 1

Cherry Blossom 3 in 1
SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM 3 IN 1Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.Foto RD Beauty Pemborong Kosmetik Termurah.

Kini tak perlu lagi ke Spa untuk buat treatment whitening!!

Lakukan sendiri di rumah dengan SET CHERRY BLOSSOM 3 IN 1!!



1 set CHERRY BLOSSOM ada:

Cherry Blossom Moisture Bath salt scrub 400gm

Cherry Blossom Bath Moisten Shower cream 500ml

Cherry Blossom Moisturizing Tender Lotion 500ml



Kebaikan set mandian ni : -

*Menghilangkan daki dengan salt scrub

*Melembabkan kulit dan menghilangkan kulit2 mati

*Memelihara kehalusan kulit

*Menyegarkan badan

*Mencerah dan memutihkan kulit

*Wangi sangat 

*Melindungi kulit dari masalah bau hapak

*Mengatasi kulit kering dan berkerak

*Memberi perlindungan kulit Jangan risau ianya dari extract tumbuhan dan natural product.

Selamat digunakan dari kanak2 hingga dewasa kerana ianya adalah produk asli yang tidak mengandungi bahan terlarang dan bahan peluntur.


Harga:
Rm 45 (Postage  Rm15 sm / Rm28 ss)
Whatsapp:018 8739885

Thursday, 9 August 2018

24k Goldzan Serum

24k Goldzan Serum
Foto ZA Akmal.Foto ZA Akmal.Foto ZA Akmal.Foto ZA Akmal.Foto ZA Akmal.
KELEBIHAN :-
❤ Memutihkan kulit
❤ Mengurangkan peningkatan kedutan
❤ Anti keradangan 
❤ Merawat kulit sensitif
❤ Menegangkan kulit
<3 tidak melekit 
<3 Melembapkan kulit 
<3 Makeup tahan lebih lama
<3 Menganjalkan kulit
<3 Kulit akan glowing

Sesuai untuk semua jenis kulit

Harga:
Rm 35 (Postage Rm 8 sm / Rm 12 ss)
Wasap:018 8739885

Vit-c Gluta Serum

Vit-c Gluta Serum
Foto ZA Akmal.Foto ZA Akmal.Foto ZA Akmal.Foto ZA Akmal.Foto ZA Akmal.Foto ZA Akmal.Foto ZA Akmal.Foto ZA Akmal.
-Diformulasikan agen aktif yang bertindak membantu masalah kulit muka 
🔅jerawat
🔅bintik hitam
🔅kulit kusam
🔅kulit gelap
🔅kulit sensitif
🔅liang roma terbuka
🔅parut pada kulit tanpa sebarang pengelupasan
-Botol yang mudah dibawa (10ML)
-lulus KKM (KKM NOT140504381K)
-mampu milik

Siapa perlukan Vitamin C Gluta serum 
♡ Sesuai digunakan untuk lelaki & wanita
♡ dapat membantu kulit yang berminyak & sensitif
♡ Bertindak mencerahkan kulit, menghaluskan kulit muka
♡ Gunakan secara konsisten dan anda akan dapat lihat hasilnya dalam masa 1 atau 2 minggu sahaja

Kebaikan Vitamin C Gluta serum by SOB : :
♡ Diformulasi untuk mencerahkan kulit
♡ Menegangkan dan melembapkan kulit
♡ Membekalkan nutrisi yang diperlukan untuk kulit yang sihat
♡ Memperbaiki tona kulit agar sekata
♡ Pencegah kematangan kulit, anti penuaan
♡ Merawat masalah kulit seperti kedutan, kusam, kering, berminyak, berjerawat, berjeragat, ruam, dan elergik

CARA PENGGUNAAN Vitamin C Gluta serum by SOB ::
☆ Titiskan dan sapukan sedikit Vit C Gluta Serum pada wajah serta leher yang bersih.
☆ Biarkan seketika sehingga serum meresap masuk ke dalam kulit. 
☆ Boleh dipakai siang dan malam sapu seluruh wajah dan leher sebelum menggunakan skincare.

Harga:
Rm 30 (Postage Rm 8 sm / Rm 12 ss)
Wasap:018 8739885